Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sláva mu stúpla do hlavy: Nevídané maniere tínedžerskej hviezdy z jojkárskej kuchárskej šou!

Jozef Heteš v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Zobraziť galériu (5)
Jozef Heteš v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja.

BRATISLAVA – Nevie, čo od dobroty! Jojkárska kulinárska šou Moja mama varí lepšie ako tvoja odhalila už mnohé talenty, ktorým to za sporákom jednoducho ide. Takým je aj tínedžer Jozef Heteš (15), ktorý so svojou mamou súťaž niekoľkokrát vyhral. No ako sa najnovšie zdá, úspech a sláva mu poriadne stúpli do hlavy. Dnes večer ho diváci uvidia variť opäť, v špeciálnom vydaní, v ktorom jeho súpermi budú ľuďom už dobre známi Bučkovci. Aj tí ostanú ako mechom ovalení, keď chlapec bez hanby prezradí, čo vyžaduje od svojich fanúšikov.

Pýcha predchádza pád! A to by si mal uvedomiť aj známy účastník kulinárskej šou Jozef Heteš, ktorý spolu so svojou mamou súťaž niekoľkokrát vyhral. Mladík sa do povedomia divákov dostal nielen vďaka svojmu kuchárskemu umeniu, ale aj kvôli jeho vtipným hláškam, ktoré si diváci dodnes pamätajú.

Televízia Joj preto pripravila na piatok večer špeciálne vydanie, kde si sily vo varení zmerajú viacnásobní víťazi tejto šou Hetešovci a ich súpermi budú populárni Bučkovci, o ktorých už dlhšie nebolo nič počuť. Aj tentokrát však na seba strhne pozornosť mladý Jozef Heteš, ktorý pri rozhovore s moderátorom relácie Milanom Juniorom Zimnýkovalom prekvapil nečakanými manierami. 

„Jojinko, dobre vyzeráš. Popularita stúpa, však? Už aj po tebe kričia...,“ spýtal sa ho Junior s úsmevom. No odpoveď mu vyrazila dych. „Áno. Hej, Heteš, hej Jožko, odfotíš sa s nami? Ale ja, ja zarábam na tom. Keď na mňa zakričia: Hej Heteš, odfotíš sa? Áno, odfotím sa, ale za nejaký cash. Pýtam si nejaké euro - dve,“ odvetil na prekvapenie všetkých tínedžer, ktorý takto zarába na svojich fanúšikoch. „Zarobil som docela dosť euro,“ vychvaľoval sa ďalej Jozef, ktorý sa zrejme už považuje za celebritu. 

Takémuto zárobku nechceli veriť ani jeho súperi, ktorými boli oveľa známejší Anka Bučková a jej syn Tomáš. „Veríš mu?“ spýtala sa svojho syna Anka, ktorý odpovedal rázne nie. „Neexistuje, on vymýšľa,“ dodala na záver prekvapene pani Bučková. Ako sa zdá, populárny chlapec má buď veľké ego, dobrý zmyslel pre humor, alebo má iba skvelého obchodného ducha. Čo si myslíte vy? Hlasujte v ankete pod článkom.

Viac o téme: BučkovciJozef Heteš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu