Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hetešovci vs. Bučkovci: To je už vrchol, čo si dovolili!

Marta Hetešová v šou poriadne vybuchla. Zobraziť galériu (6)
Marta Hetešová v šou poriadne vybuchla.

BRATISLAVA – Nevedia, čo od dobroty! Diváci obľúbenej relácie televízie Joj Moja mama varí lepšie ako tvoja sa nestačia diviť, čoho ho sú schopí hlavní protagonisti špeciálnych častí. V tých proti sebe súťažia Anka (50) a Tomáš (27) Bučkovci a ich súperi Marta a Jozef (15) Hetešovci. Okrem Ankinho výbuchu, o ktorom sme už informovali, sa na uzde neudržala ani Marta. To, čo si dovolila, je už vrchol a nemá žiadnu úroveň!

Nechutne sa predvádzajú! Televízia Joj ponúka divákom obľúbenej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja v závere tohto týždňa ďalšie špeciálne časti. Včera sa proti sebe opäť postavili starí známi Bučkovci zo Sihly a Hetešovci, ktorí sa zviditeľnili práve vďaka tejto kulinárskej šou.

Ako sme už informovali, v aktuálnych epizódach rupli nervy mame Anke, ktorá mladého Heteša naháňala po kuchyni. No zahanbiť sa nenechala ani Marta Hetešová, ktorá si o sebe myslí, že je výborná kuchárka. Po piatkovom hodnotení však ostala poriadne sklamaná, keď opäť zvíťazili Sihľania.

Rozhodla sa preto, že bude konkurenciu poriadne sledovať a hľadať u nich čo najviac chýb. Keď pri nakrúcaní sobotnej epizódy zbadala, že si Tomáš neumyl počas varenia ruky – čo mimochodom neurobila ani pred krájaním kuracieho mäsa – len si ich utrel do zástery, odmietla jeho jedlo jesť.

Hetešová povedala, že ona tie palacinky jesť nebude, pretože sú určite kontaminované. „Jožko nemôže odolať, ochutnaj normálne,“ vyzval Tomáš mladého Heteša. No vtom nečakane zobrala výtvor Bučkovcov do rúk mama Marta a hodila ho po súperoch stojacich za sklom. „Do pi*e a bude ma furt provokovať,“ zaznelo následne z jej úst.

Z jej výbuchu bol zrejme každý poriadne v šoku. Ohadzovať sa jedlom a ešte k tomu pred kamerami je poriadne detinské. Takéto správanie v kuchárskej šou nemá obdoby. Vyzerá to tak, že týmto dvojiciam už nejde ani tak o varenie, ako o čo najväčšie predvádzanie sa a boj so súpermi.

VIDEO: Pozrite si, ako Marta Hetešová vybuchla od zlosti!

Moja mama varí lepšie ako tvoja - Hetešovci vs. Bučkovci

Viac o téme: BučkovciHetešovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu