Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Výbuch Anky Bučkovej pred kamerami: Pozerajte, ako vyobracala mladého Heteša!

Anka Bučková sa neudržala a vybuchla. Zobraziť galériu (5)
Anka Bučková sa neudržala a vybuchla. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Musel pred ňou utekať! Anka Bučková (50) je divákom televízie Joj dobre známa. Najnovšie sa spolu so svojím synom Tomášom objavuje v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, kde súťažne varia proti rodine Hetešovcov. Už čoskoro si diváci budú môcť vychutnať pohľad na kuchtiacu štvoricu znova. No už sa relácia nebude niesť v takom pokojnom duchu ako minulý týždeň. Mame Bučkovej totiž doslova rupnú nervy a mladého Jozefa Heteša (15) začne naháňať po kuchyni.

Šou Moja mama varí lepšie ako tvoja sa na obrazovkách Jojky teší čoraz väčšej obľube. Televízia preto divákom priniesla už aj špeciálne časti, v ktorých sa proti sebe postavili starí známi Bučkovci zo Sihly a Hetešovci, ktorí sa do povedomia verejnosti dostali práve vďaka kuchárskej šou. 

Už čoskoro sa štvorica v relácii objaví spoločne znova. No nepôjde o také pokojné stretnutie, aké boli tie minulé. Veď zatiaľ čo v odvysielaných častiach sa Anka Bučková doslova držala na uzde a nevybuchla ani po tom, čo ju súperi znervózňovali vyklopkávaním na sklo či kritizovaním, tentoraz to už jednoducho nevydrží. 

Podarilo sa nám získať zábery zo špeciálnych epizód, ktoré Jojka prinesie divákom v závere tohto týždňa a zdá sa, že mama Bučková v nich bude doslova s nervami v koncoch. Príčinou je extrémne pikantné soté, ktoré navarí mladý Heteš. Pani Anke v tej chvíli rupnú nervy a za nádejným kuchárom sa rozbehne. „Ty ma tu nebudeš otravovať. Ja som to koštovala, to sa nedá jesť,“ rozkričí sa Bučková. A potom sa naháňajú po televíznej kuchyni skoro ako Tom a Jerry. Pozrite si ukážku. 

Video: Anka Bučková naháňa mladého Heteša. 

Moja mama varí lepšie ako tvoja - Hetešovci vs. Bučkovci

Viac o téme: BučkovciMoja mama varí lepšieHetešovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu