Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známe mená v novej jojkárskej šou: Stačila chvíľka a boli v sebe!

Známe tváre si skočili do vlasov. Zobraziť galériu (5)
Známe tváre si skočili do vlasov. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pobili sa! Televízia Joj už niekoľko týždňov avizuje, že pripravuje novú zábavnú šou s názvom Vtedy na západe. V týchto dňoch uzrela svetlo sveta už aj prvá upútavka. A tá odhalila viacero zvučných mien, ktoré sa vo vtipnom projekte objavia. No stačila len chvíľka a na pľaci nastalo poriadne dusno - známe tváre si skočili do vlasov.

Televízia Joj už niekoľko týždňov pripravuje novú zábavnú šou s názvom Vtedy na západe. A ako avizovala už v prvej upútavke, budú v nej spracované príbehy od divákov, ktoré vtipne prerozprávajú známe tváre slovenského šoubiznisu.


Morbídna zábava na JOjke: Toto myslíte vážne?!


Svetlo sveta v týchto dňoch uzrelo ďalšie video k vtipnej novinke, ktoré odhalilo už aj mená hlavných protagonistov. Pred kamerami sa stretne hneď viacero zaujímavých mien – moderátor Marcel Forgáč, herec Michal Hudák, hudobníci Ondrej Kandráč a Marián Čekovský, český „multitalent“ Jakub Prachař či rádiový spíker Matej Sajfa Cifra. 

No netrvalo dlho a táto zajímavá partička známych mužov si na pľaci poriadne skočila do vlasov. Nešlo však o skutočné nezhody, ale o scenár novej upútavky... Napriek tomu to však jeden z pánov poriadne schytal a na natáčanie tak skoro nezabudne.  

Marián Čekovský totiž vo videu zlomí Michalovi Hudákovi na hlave kus dreva. No aby to všetko vyzeralo reálne, hudobník svojho hereckého kolegu musel latou skutočne udrieť. Síce nie tak silno, ale predsa. „Preto som teraz taký pribrzdený... Ale nie, srandujem,“ zahlásil moderátor.

„Aj keď to bola doska z mäkšieho dreva, mala niekoľko centimetrov a to už hlava pocíti. Navyše sme to museli opakovať 5-krát, takže mi pišťalo v ušiach ešte 2 – 3 hodiny. V tom momente mi to Čeky mohol vrátiť za všetky krivdy, ktoré som mu kedy spôsobil,“ povedal nám so smiechom Hudák. Ten sa v tom okamihu cítil ako Bud Spencer. „Snažil som sa to zahrať ako on, vždy som si to chcel vyskúšať,“ priznal.

Napriek všetkému si však najznámejší východniar natáčanie naozaj užíval. „Výroba upútavky bola veľmi vtipná. Naozaj som dlho nezažil takú vtipnú filmovačku. Robil to tím veľkých profesionálov, veľmi blízki ľudia,“ dodal Hudák.

Viac o téme: Marián ČekovskýMichal HudákVtedy na západe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu