Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakané rozhodnutie Kmotríkovej: V Jojke tomu nemohli uveriť!

Adriane Kmotríkovej televízia chýba. Zobraziť galériu (4)
Adriane Kmotríkovej televízia chýba.

BRATISLAVA - Moderátorka Adriana Kmotríková (45) sa začiatkom júla podrobila náročnej operácii po tom, čo jej lekári diagnostikovali nádor v prednej časti mozgu. Podľa našich informácií ju však čaká ešte ďalší zákrok. Napriek tomu jediné, na čo blondínka myslí, je návrat do práce. Ako tvrdí náš zdroj, kompetentných v televízii Joj prekvapila vyhlásením, že sa pred kamery vráti už v septembri. Situácia jej ale bohužiaľ nie je naklonená príliš priaznivo.

Adriana Kmotríková absolvovala 7. júla operáciu nádoru v prednej časti mozgu. Podľa našich informácií však lekári útvar nevybrali celý. Moderátorka by sa tak mala podrobiť ešte ďalšiemu rádiochirurgickému zákroku, vo vážnejšom prípade ožarovaniu alebo chemoterapii. 

Blondínka však evidentne na negatívne veci nemyslí a viac ju zamestnávajú myšlienky na milovanú prácu. Pred kamery by sa chcela posadiť čo najskôr. „Adriana oznámila, že sa chce vrátiť na obraz už v septembri,” tvrdí náš zdroj. V televízii Joj to podľa jeho slov vyvolalo veľký údiv. 

A niet sa čo čudovať. Vážna diagnóza totiž vyvoláva pocit, že Adriana by sa mala ešte šetriť a radšej sa poriadne doliečiť. Navyše, podľa našich informácií lekári o ďalších krokoch napriek konzíliu spred dvoch týždňov zatiaľ nerozhodli. Stále zvažujú, pre akú alternatívu sa rozhodnúť. Kmotríkovej návrat do spravodajského štúdia zrejme preto tak skoro ešte možný nebude. 

 

 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu