Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veľký návrat Kmotríkovej do správ: Pozrite, ako skvele Adriana vyzerala!

Adriana Kmotríková sa vrátila po zhruba troch mesiacoch do hlavnej spravodajskej relácie televízie Joj. Zobraziť galériu (8)
Adriana Kmotríková sa vrátila po zhruba troch mesiacoch do hlavnej spravodajskej relácie televízie Joj. (Zdroj: televízia Joj)

BRATISLAVA - Opäť v hlavnej relácii televízie Joj! Adriana Kmotríková (45) zasadla po zhruba troch mesiacoch od kolapsu za moderátorský pultík. Od návratu do práce ju neodradila ani krutá diagnóza. Na obrazovkách vyzerala v pondelok večer výborne, divákov previedla spravodajským programom na jednotku.

Adriana Kmotríková sa stiahla z televíznej obrazovky zhruba pred tromi mesiacmi po tom, čo doslova skolabovala pred kamerami. Na naliehanie blízkych sa rozhodla vyhľadať lekársku pomoc. A prišla studená sprcha v podobe diagnózy. Tá znela: rakovina mozgu. Aktuálne plavovláska podstupuje náročnú liečbu - chemoterapiu a ožarovania. No chorobe sa postavila čelom, neutiahla sa do úzadia. Práve naopak, po konzultácii s odborníkmi sa rozhodla vrátiť do bežného pracovného života. Svojou silou a odhodlaním môže byť pozitívnym príkladov pre mnohých, ktorí majú podobné problémy.

V pondelkových správach ju na začiatku uviedol kolega Ján Mečiar. „Vítam vás pri sledovaní Novín televízie Joj. Dnes budú mimoriadne,“ povedal a predal slovo Adriane. „Milí diváci, som rada, že sa s vami opäť stretávam. Dobrý večer,“ zneli slová plavovlásky, na ktorej vôbec nebolo badať, s akou diagnózou zvádza boj. Vyzerala vynikajúco a na jej tvári žiaril úsmev.

​​Z Kmotríkovej návratu k moderátorskej stoličke má veľkú radosť aj celý tím stanice z Koliby. „Adriana sa vrátila späť do hlavného spravodajstva TV Joj. Veľmi sa tešíme, že je opäť medzi nami,“ vyjadrila sa za celú televíziu hovorkyňa Lucia Kulihová. Pozitívnymi emóciami srší aj samotná plavovláska. „Veľmi sa teším, samozrejme. Pre mňa to znamená také zaradenie do normálneho života,“ povedala topkám. 

Do práce sa vrhla naplno. „Prvý týždeň sa prestriedame s Luciou a potom už budeme robiť normálne svoje týždne. Ani neočakávam žiadne ústupky, ani žiadne výhody, určite nie. Keby som sa necítila dostatočne silná na to, aby som pracovala, tak tam nejdem,“ uzavrela tému Kmotríková.


Mohlo by vás zaujímať:
​​Kmotríkovej vážna diagnóza: Nádor na mozgu
Šok pre divákov: Kmotríkovej kolaps v priamom prenose
Kmotríková prehovorila o svojich ťažkostiach: Pripadám si hrozne
Prvé TV zábery Kmotríkovej po operácii mozgu: Takto sa na nej podpísala krutá diagnóza
Kmotríkovej rakovina mozgu: Z dôvodu, prečo jej vznikol nádor, mrazí


Adriana Kmotríková s kolegom Jánom Mečiarom tesne pred vysielaním Novín TV Joj.
Zobraziť galériu (8)
Adriana Kmotríková s kolegom Jánom Mečiarom tesne pred vysielaním Novín TV Joj.  (Zdroj: Instagram tv Joj)

Viac o téme: Adriana KmotríkováNoviny TV Joj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu