Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mórová odišla z poroty Talentu, moderátori si vystrelili z markizáka Švajdu!

Diana Mórová odišla z poroty Talentu. Zobraziť galériu (9)
Diana Mórová odišla z poroty Talentu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Opustila porotu! Diana Mórová (45) sa najnovšie objavuje ako štvrtá porotkyňa v obľúbenej šou Česko Slovensko má Talent. V stredu ju však diváci v tomto programe nevideli počas celého vysielania. Známa herečka totiž v čase nakrúcania odišla odohrať divadelné predstavenie. Pri komentovaní jej neprítomnosti si moderátori Milan Zimnýkoval (37) a Marcel Forgáč (44) (ne)nápadne rypli do markizáckeho moderátora Patrika Švajdu (43).

Obľúbená herečka Diana Mórová, ktorú diváci poznali predovšetkým zo seriálu Panelák, momentálne žiari ako štvrtá členka poroty v šou Česko Slovensko má Talent. V stredu večer však na prekvapenie mnohých v porote nesedela po celý čas a na obrazovkách poriadnu chvíľu chýbala.

Počas nakrúcania výberových kôl totiž musela z poroty odísť. Nie však nastálo, ale iba na dve hodiny. Išla si splniť divadelné povinnosti v predstavení Bál, kde hrá v závere postavu umierajúcej ženy. 

Moderátori šou Milan Zimnýkoval a Marcel Forgáč herečkin odchod svojským spôsobom okorenili a urobili si z toho poriadnu srandu. „Diana musela opustiť natáčanie Česko Slovensko má talent kvôli tomu, že musela ísť umrieť. Inak by ju režisér zabil,“ zahlásili so smiechom.

Oznámenie o Dianinom odchode prebehlo formou spravodajského vstupu, na aké sme zvyknutí napríklad z Televíznych novín. Pri tejto príležitosti si dokonca Marcel vystrelil aj z markizáckeho moderátora Patrika Švajdu, keď dodal: „Toto je šokujúca správa, neprepínajte. Pozývame vás naspäť do Incheba Expo Arény, kde sa nám možno podarí zachytiť odchod Diany Mórovej. Toto nie je žiadna švajda.“ Tým očividne narážal na známeho markizáka a jeho občasné brbty v živom vysielaní, na ktorých sa ľudia s chuťou bavia.

 

Viac o téme: TalentPatrik ŠvajdaDiana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu