Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdrvený Boris Kollár: Tragédia, ktorá sa nemala stať. Ku*va, prečo?!

Zdrvený Boris Kollár prežíva ťažké chvíle. Zobraziť galériu (6)
Zdrvený Boris Kollár prežíva ťažké chvíle. (Zdroj: Jan Zemiar)

MIAMI/ČERVENÝ KAMEŇ – Prežíva ťažké chvíle! Známy podnikateľ Boris Kollár (50), ktorý si doteraz užíval príjemné chvíle v slnečnom Miami, zrazu prežíva strašný smútok. Jeho bývalí kolegovia a priatelia prišli totiž o život pri tragickej zrážke dvoch lietadiel, ku ktorej došlo pred pár dňami nad obcou Červený Kameň. Jeho bolesť v srdci je obrovská a svoj žiaľ a pocity smútku vyjadril aj prostredníctvom sociálnej siete.

Podnikateľ Boris Kollár je v týchto dňoch v americkom Miami, kde si užíval slnko, piesok a more. No potom sa dozvedel o tragédii, ktorá vo štvrtok ráno zasiahla Slovensko. Nad obcou Červený Kameň v ilavskom okrese do seba narazili dve lietadlá s 30-timi parašutistami na palube a stroje sa následne zrútili na zem.

Haváriu neprežilo sedem ľudí. O život prišli traja parašutisti, dvaja piloti a dvaja kopiloti. Dvaja z nebohých boli Kollárovi kamaráti, čo sám prezradil na sociálnej sieti, kam pridal aj statusy plné bolesti a smútku. Bože, prečo sa toto deje, taká strašná tragédia, už len plačem,“ napísal Boris a pridal fotografiu horiacej sviečky.

Neskôr večer zverejnil ďalší srdcervúci odkaz: „Zlá predtucha sa naplnila, mal som strašný sen v noci a prvé, čo mi napadlo, že sa niečo zlé stane. Nato sa dozviem o leteckej tragédii a teraz mi kamarát oznámi, kto tam zomrel. Už  len sedím a plačem... Boli to bývalí kolegovia, niektorí pre mňa aj lietali, skvelí ľudia. Strašný smútok a bolesť v srdci, plačem tu ako decko a je mi strašne ľúto rodín, detí. Prišli sme aj o Roba Slosiara, lietal som s ním. Bože, prečo sa toto deje...“  

Podnikateľa táto tragédia evidentne veľmi vzala. Keď sa dozvedel, že medzi mŕtvymi pilotmi je aj ďalší jeho kamarát, zdrvený napísal: „Bože, Milanko Ondra, aj ty ;-(((((. Strašne mi je to ľúto. Chlapciii, ku*va, prečoooo, prečooo ste to urobili, prečo... Toto sa nemalo stať. Chlapciii moji, vyplačem tu dušu, Božeeee.“  Ako vidieť, obrovské nešťastie nezasiahlo iba najbližších, ale aj mnohých kamarátov, medzi ktorých Kollár patril. Rodinám pozostalých, ako aj ich priateľom a známym, vyslovujeme úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu