Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kollárova čokoládka sa pochválila dieťaťom: Biele gény nezaprie!

Boris Kollár a Paula Simoes Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár a Paula Simoes

BRATISLAVA - Paula Simoes (34) pred dvomi týždňami porodila dieťa, ktorého otcom by mal byť Boris Kollár (49). Čokoládová fešanda sa k svojmu tehotenstvu ani pôrodu nevyjadrovala. Neodolala však potrebe pochváliť sa svojím malým pokladom. Na sociálnu sieť pridala fotografiu, kde vidno Christianovu rúčku, ako sa drží tej maminej. A je jasné, že otcom je jednoznačne beloch.

Prekvapivý pohľad! Čokoládová Paula Simoes predminulý víkend porodila v súkromnom bratislavskom zariadení syna. Otcom chlapčeka je podľa našich informácií multiotecko Boris Kollár. 

Paula najnovšie už zverejnila aj prvý záber, ako sa bábätko drží jej ruky. „Už 2 týždne si neviem predstaviť život bez teba. Láska moja,” napísala k záberu. A po tomto obrázku je jasné, že otcom malého Christiana je naozaj beloch. 

Nedá sa totiž nevšimnúť, že dieťatko má úplne bielu farbu pokožky. Vôbec nepôsobí ako potomok zmiešaného páru. Zdá sa teda, že dostalo do vienka naozaj silné európske gény. Ostatným synom Borisa Kollára sa nedá uprieť podoba so známym boháčom a možno to tak bude aj v tomto prípade. 

Paula Simoes sa pochválila aspoň rúčkou svojho malého pokladu.
Zobraziť galériu (4)
Paula Simoes sa pochválila aspoň rúčkou svojho malého pokladu.

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu