Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z Kollárovho dievčatka sexi cica: Fíha, pozrite na ňu!

Boris Kollár sa okrem vlastných detí stará aj o nevlastnú dcéru. Zobraziť galériu (12)
Boris Kollár sa okrem vlastných detí stará aj o nevlastnú dcéru.

BRATISLAVA - Vyrástla do krásy! Známy podnikateľ Boris Kollár (49) má osem detí s rôznymi ženami. Okrem nich sa však stará aj o niektoré, ktoré nesplodil. Príkladom je staršia dcéra jeho bývalej priateľky Petry Krištúfkovej (37) Vanessa (18), s ktorou má boháč výborný vzťah a kedysi ju brával aj do spoločnosti. Z brunetky sa medzitým stala poriadna kočka so skvelou postavičkou.

Známy donchuan Boris Kollár je otcom ôsmich detí, o ktorých verejnosť vie. Hoci so žiadnou z matiek svojich potomkov nežije podnikateľ v jednej domácnosti, údajne sa o všetkých príkladne stará. 

Výnimku dokonca nerobí ani u detí, ktoré nie sú jeho. Počas vzťahu s Petrou Krištúfkovou splodil  multiotecko dcéru Ester, no ako k vlastnej sa správa aj k blondínkinej staršej dcére Vanesse. S Borisom má mladá kráska výborný vzťah a dokonca ho často sprevádzala na spoločenských akciách.

Teraz ju už dlhšie vidieť nebolo a z malého dievčatka medzitým vyrástla krásna slečna s úžasnou postavou. A svoje krivky nemá problém ukázať aj verejne. Na sociálnej sieti sa rada pochváli fotografiami, na ktorých pózuje iba v plavkách.

Sexi brunetka sa dokonca v minulosti netajila svojimi modelingovými ambíciami„Myslím si, že je to fajn. Je vysoká, pekná. Podľa mňa má šancu uspieť,“ povedal nám na margo toho pred dvomi rokmi podnikateľ. Učí sa dobre, takže v prvom rade sa budeme snažiť, aby mala dobré školy. Ak sa rozhodne, že sa chce popri tom venovať modelingu, nemám nič proti. No prvoradé je vzdelanie,“ dodal Vanessin náhradný otec. 

Boris Kollár má s Petrou Krištúfkovou dcéru Ester (vpravo), ale aj staršiu Vanessu berie ako svoju.
Zobraziť galériu (12)
Boris Kollár má s Petrou Krištúfkovou dcéru Ester (vpravo), ale aj staršiu Vanessu berie ako svoju.

Viac o téme: Boris KollárVanessa Krištúfková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu