Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalší výbuch u Mojsejovcov: Terčom tentoraz Braňov apartmán!

Braňo Mojsej sa v apartmáne naštastie nenachádzal. Zobraziť galériu (6)
Braňo Mojsej sa v apartmáne naštastie nenachádzal. (Zdroj: Miro Vacula/Facebook B.M.)

TATRANSKÁ LOMNICA - V jednom z apartmánov v Tatranskej Lomnici došlo v stredu približne o 22.00 h k výbuchu. Ten poškodil okenný rám, sklenenú výplň okna a fasádu budovy. Ide o byt, ktorý patrí Braňovi Mojsejovi. Ide už o štvrtý takýto čin spojený s Norou Mojsejovou.

V Tatranskej Lomnici došlo k výbuchu v jednom z apartmánov. Ako informuje televízia Joj, ide o byt patriaci Braňovi Mojsejovi. K zraneniu osôb nedošlo a škoda na majetku zatiaľ nie je vyčíslená. 

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, na mieste sa vykonala obhliadka miesta činu i prvotné úkony a z dosiaľ zistených skutočností polícia usudzuje, že výbuch spôsobilo úmyselné konanie neznámeho páchateľa. 

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade začal trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia,  momentálne sa vykonávajú všetky procesné úkony potrebné k náležitému objasneniu tohto skutku,“ konštatovala hovorkyňa.

V minulosti už bol podobným spôsobom poškodený butik Braňovej exmanželky Nory Mojsejovej a dvakrát dom jej sestry, v ktorom niekoľko mesiacov podnikateľka bývala. 

 

 
Viac o téme: Braňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu