Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mojsej ukázal hroznú dvojitú bradu: Pozrite, ako sa vypapkal!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (5)
Braňo Mojsej (Zdroj: Miro Vacula/Facebook B.M.)

BRATISLAVA – Fúha! Kontroverzný Braňo Mojsej, ktorý pred 11 rokmi hviezdil na obrazovkách televízie s vtedajšou manželkou Norou, sa už neobjavuje v spoločnosti tak ako kedysi. Markizácka Smotánka ho však nedávno zastihla v Poprade na jednej diskotéke, kde bol takmer na nepoznanie. Za posledné obdobie totiž, zdá sa, výrazne pribral.

Zaguľatil sa! Braňa Mojseja netreba nikomu zvlášť predstavovať. Pred 11 rokmi spolu s vtedajšou manželkou Norikou kraľovali televíznym obrazovkám s reality šou Mojsejovci. Odvtedy sa ale veľa zmenilo.

Kontroverzný párik sa rozviedol, Nora si rok odsedela za mrežami a Braňo sa liečil z alkoholizmu. Teraz už rok abstinuje  a zdá sa, že ho to výrazne zmenilo. Hoci už pred dvomi rokmi bolo badať, že dosť pribral, on nám to vtedy popieral a tvrdil, že stále váži rovnako 91 kíl.

V uplynulú sobotu však markizácka Smotánka odvysielala zábery z istej popradskej diskotéky, kde ho stretol televízny štáb a bol takmer na nepoznanie. Prítomných hostí zaujal nielen speváckym vystúpením, ktoré mal spolu so synom, ale aj svojím zmeneným zjavom. Mojsej pôsobil oveľa pribratejšie – najmä v tvári. Do kamery sa usmieval totiž s poriadnou dvojitou bradou. Veď pozrite sami!

Pribratý Braňo Mojsej s dvojitou bradou.
Zobraziť galériu (5)
Pribratý Braňo Mojsej s dvojitou bradou.

Viac o téme: Braňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu