Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slovenská speváčka oslavuje 50: Fíha, ale postavu má ako tínedžerka!

Slovenská speváčka sa pýši takou dokonalou postavou. Zobraziť galériu (5)
Slovenská speváčka sa pýši takou dokonalou postavou.

BRATISLAVA – Neuveriteľné, ako skvelo vyzerá! Mnohé ženy v jej veku sú už babky, no jej sa to zatiaľ vôbec netýka. Slovenská speváčka Marcela Molnárová vo štvrtok oslavuje okrúhle jubileum. Päť krížikov by jej ale podľa výzoru hádal málokto. Dôkazom sú aj jej zábery z nedávnej dovolenky v Turecku, kde oddychovala spolu s dcérou Sofiou (11). Pozrite, ako čerstvá 50-tnička vyzerá v bikinách!

Wau, klobúk dole! Speváčka Marcela Molnárová vždy oslňovala štíhlou postavou a s pribúdajúcim vekom sa na prekvapenie mnohých nič nezmenilo. Dôkazom sú aj jej najnovšie fotografie z dovolenky v Turecku, ktorú strávila so svojou dcérou Sofiou. A je sa veru na čo pozerať.

Blondínka  sa nechala odfotiť v ružových bikinách a jej postavička mnohým vyrazila dych. „Super telo, namakané,“ napísal jeden z fanúšikov na sociálnej sieti a ďalší sa k nemu pridali: „Marcelinka, ty potláčaš všetky zákony starnutia. Si fakt top.“ „Postavu máš ako modelka.“ „Aká cica, klobúk dole. Si sexi,“ zneli ďalšie z množstva komentárov.

Mamičke 11-ročnej Sofie, ktorá vo štvrtok oslavuje okrúhle jubileum, tak mnohé jej vrstovníčky i oveľa mladšie dámy môžu iba závidieť. Molnárová sa vo svojich 50-tich rokoch  môže pochváliť plochým bruškom, útlym zadočkom i dlhými štíhlymi nohami. Mnohé ženy v jej veku sú už babkami, no ona hviezdi s postavou tínedžerky.

Zaujímalo nás preto, ako si udržuje takúto štíhlu figúru. „Nedržím žiadnu diétu, jem všetko, zadeľujem si chute. Rada športujem, na bicykli, či v záhradke. Pre mňa je strata času cvičenie vo fitnescentre, to si neviem predstaviť. A tiež som zistila, že sa dobre chudne na javisku po detskom predstavení. Naposledy som mala dobrú svalovicu na zadku,“ prezradila so smiechom Molnárová, ktorá aj na dovolenke viac športovala než sa vypekala na slnku. 

Zisťovali sme tiež, čo si speváčka želá k okrúhlinám. „Hlavne zdravie pre mňa aj dcérku a nech sme spokojné,“ odvetila Marcela. Keď prišla reč na hmotný dar, obrátila sa na dcérku a spýtala sa jej, čo by si mala priať. „Vraj auto, to by sa nám veru zišlo,“ povedala nám speváčka, ktorá bude oslavovať na viackrát s rodinou i priateľmi.

Marcela Molnárová má aj v 50-tke dokonalú postavu.
Zobraziť galériu (5)
Marcela Molnárová má aj v 50-tke dokonalú postavu.

Viac o téme: Marcela Molnárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu