Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas slovenskej speváčky v spoločnosti: Juj, ale toto je dosť nechutné!

Marcela  Molnárová Zobraziť galériu (7)
Marcela Molnárová

BRATISLAVA - Toto vážne spravila?! Marcela Molnárová (50) sa dá označiť ako „veľká voda” – je energická a rada sa zabáva. Svoju nespútanosť ukázala aj na akcii, ktorú nakrúcala markizácka Smotánka. Speváčka nemala problém jesť tortu rukami a oblizovať krém zo svojho prsta. To však nebolo všetko. Sladká pochúťka totiž skončila aj v jej vlasoch, ktoré mala rozpustené. A čo ona na to? Strčila si zlepené pramene do úst... No fuj!

Marcela Molnárová má 50 rokov, no stále sa rada zabáva a na každom večierku je neprehliadnuteľná. Presvedčila sa o tom aj markizácka kamera, ktorá speváčku nakrútila pri pojedaní torty. 

Blondínka nebola za dámu a nepoužila dezertnú vidličku, ale vychutnávala si dobrotu rukami – krém konzumovala olizovaním zo svojho prsta. Temperamentnej Marcele sa však prihodil aj trapas. Sladká ozdoba zo zákuska sa jej totiž zachytila vo vlasoch. 

Vyzeralo to teda tak, že časť torty bude musieť oželieť a ešte bude mať aj zlepenú hrivu. No speváčka poriadne prekvapila! Hoci ju nakrúcali aj fotili, bez rozpakov si vložila vlasy do úst a zvyšok torty si vychutnala naozaj netradičným spôsobom. Ale toto naozaj nie sú spôsoby hodné dámy! 

Viac o téme: Marcela Molnárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu