Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Má milióny aj MELÓNY! Boháčka Rezešová vystavila ženské zbrane

Eva Rezešová Džodlová sa má čím pochváliť. Zobraziť galériu (6)
Eva Rezešová Džodlová sa má čím pochváliť.

KOŠICE – Toto sa len tak nevidí! Bývalá Miss Universe 2002 Eva Rezešová Džodlová (29) je už sedem rokov manželkou bohatého košického podnikateľa Júliusa Rezeša (43). To jej však nebráni ukazovať, že je stále príťažlivou ženou. Najnovšie sa na sociálnej sieti dokonca pochválila záberom zo svojho súkromia, na ktorom sa veru je na čo pozerať. Sexi kráska vytasila svoje oblé prednosti.

Fíha, to je šupa! Bývalá misska a podnikateľka Eva Rezešová Džodlová má život ako z rozprávky. Vyhrala súťaž krásy a vydala sa za známeho podnikateľa Júliusa Rezeša, s ktorým má syna Richarda.

Ani dieťa však brunetku nepripravilo o jej pôvaby. Dôkazom toho je aj jej aktuálna fotografia, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. Kráska na nej púta pozornosť nielen dokonalým úsmevom...

Každému hneď do očí udrie jej bujný dekolt. Hoci Rezešová sa sexi výstrihom nikdy nevyhýbala, v plavkách sa verejne neukázala snáď od Miss Universe SR 2002, z ktorej vyšla ako víťazka. Takto odhalená milionárka sa proste nevidí každý deň. Niet však pochýb, že páni by takéto zábery uvítali aj častejšie.

Eva Rezešová Džodlová ukázala svoje oblé vnady.
Zobraziť galériu (6)
Eva Rezešová Džodlová ukázala svoje oblé vnady.

Viac o téme: Eva Rezešová Džodlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu