Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kmotríkovej rodina v šoku: Nádor usmievavú moderátorku úplne zmenil!

Adriana Kmotríková má kvôli zdravotným problémom výkyvy nálad. Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková má kvôli zdravotným problémom výkyvy nálad.

BRATISLAVA - Niekedy ju nespoznávajú! Adriana Kmotríková (45) sa pred necelým mesiacom podrobila operácii nádoru. Podľa našich informácií bol nález v prednej časti mozgu, čo teraz potvrdila aj moderátorkina mama Mária. Zároveň však naznačila, že jej dcéra už teraz nie je taká ako kedysi. Po troch týždňoch si dokonca od seba museli oddýchnuť.

Adriana Kmotríková prežíva naozaj ťažké chvíle. Po tom, čo takmer skolabovala v priamom prenose ju začiatkom júla operovali kvôli nádoru na mozgu. Zajtra má zasadať konzílium, ktoré rozhodne o jej ďalšej liečbe. 

Výsledky s napätím očakávajú samozrejme aj príbuzní. Adriane boli po zákroku veľkou oporou rodičia, no nakoniec sa vrátili na východ republiky. „Po troch týždňoch sme sa rozhodli pre odchod do Košíc, zmeniť miesto a prísť na iné myšlienky,” prezradila pre Korzár moderátorkina mama Mária. 

Dôvodom mala byť aj zmena v Adrianinom správaní. „Bolo to náročné, lebo predná časť mozgu, na ktorej bol nález, je zodpovedná práve za psychiku, náladovosť....” uviedla pani Kurucová pre košické noviny. „Videla som a cítila tú zmenu,” doplnila neskôr pre Plus 1 deň. Nádor na mozgu môže spôsobovať podráždenosť, agresívnosť, či nízku schopnosť sebaovládania.


Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu