Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Švajdov syn (20) je celý otec: Patrik, tohto nezaprieš!

Patrik Švajda má svoju 20-ročnú kópiu. Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda má svoju 20-ročnú kópiu.

BRATISLAVA - Celý po tatovi! Nie je žiadnym tajomstvom, že moderátor Patrik Švajda (43) má okrem 5-ročného synčeka Lea, ktorého splodil s televíznou kolegyňou Zlaticou Puškárovou (38), ešte dvoch potomkov z prvého vzťahu - 15-ročného Samuela a 20-ročného Patrika. No a práve starší z chlapcov akoby svojmu slávnemu otcovi z oka vypadol. Toho by veru markizák zaprieť nemohol.

Patrik Švajda je hrdým otcom troch synov. Okrem najmladšieho Lea, ktorého má so svojou dlhoročnou partnerkou a televíznou kolegyňou Zlaticou Puškárovou, má moderátor ešte ďalších dvoch potomkov – pätnásťročného Samuela a dvadsaťročného Patrika. A tí akoby svojmu známemu otcovi z oka vypadli. Teda najmä starší z chlapcov. 

Mladík zdedil po známom otcovi nielen podobné črty tváre, ale aj mnoho rovnakých záujmov. Veď nie je to tak dávno, čo sa markizák chválil na televíznych obrazovkách dvojmetrovým sumcom, ktorého ulovil. A veľkou rybou vo svojich rukách sa na sociálnej sieti pýši aj jeho syn. Ten je rovnako ako moderátor vášnivým rybárom. 

Po známom rodičovi však Patrik Švajda mladší zdedil aj pozitívny vzťah k športu. Aktívne sa napríklad venuje futbalu. Nuž, svoju najstaršiu ratolesť by tvár televízneho spravodajstva nemohla zaprieť. Veď je to doslova celý on!

Patrik Švajda mladší sa na svojho otca nielenže podobá, ale má aj rovnaké záujmy ako on. Rovnako ako markizák je vášnivým rybárom.
Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda mladší sa na svojho otca nielenže podobá, ale má aj rovnaké záujmy ako on. Rovnako ako markizák je vášnivým rybárom.  (Zdroj: Facebook P.S.)

Viac o téme: Patrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu