Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tajný pôrod v slovenskom šoubiznise: Známa kráska po druhý raz mamou!

Ivica Sláviková Zobraziť galériu (5)
Ivica Sláviková (Zdroj: Foto: Profimedia)

BRATISLAVA - Ešte len nedávno sa pýšila tehotenským bruškom a teraz je z nej už dvojnásobná mama! Reč je o niekdajšej misske Ivici Slávikovej (32), ktorá svoj druhý pôrod dokázala pred médiami tajiť celý mesiac. Nám sa ale podarilo zistiť ešte oveľa viac!

Začiatkom roka sme vás na Topkách informovali o tehotenstve niekdajšej kráľovnej krásy Ivice Slávikovej. Bábätko očakávala s manželom Martinom, ktorému len v auguste 2015 porodila prvého syna Alberta.


Babyboom v slovenskom šoubiznise: TÁTO známa Slovenka je v tom!


No a ako sa nám podarilo zistiť, ich najmenší prírastok je už na svete. „Rodila som pred mesiacom,“ povedala nám kráska, ktorá zároveň prezradila aj meno a pohlavie jej druhého dieťatka. „Mám chlapčeka. Volá sa Johann,“ s úsmevom odpovedala Ivica.

Miss Slovensko 2005 sa ako novopečená, dvojnásobná mama cíti skvelo a krásne mamičkovské povinnosti si podľa vlastných slov naozaj užíva. „Cítim sa fajn, len je to zasa o čosi náročnejšie, chvíľku to ešte bude trvať, ale zvykám si. Je to nádherný pocit,“ skonštatovala Sláviková. Šťastným rodičom gratulujeme!

Viac o téme: Ivica Sláviková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu