Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Babyboom v slovenskom šoubiznise: TÁTO známa Slovenka je v tom!

Ivica Sláviková Zobraziť galériu (5)
Ivica Sláviková

BRATISLAVA - Pochválila sa radostnou novinou! V auguste 2015 priviedla niekdajšia kráľovná krásy Ivica Sláviková (32) na svet svoje prvé dieťatko. V súčasnosti ale všetko nasvedčuje tomu, že tmavovláske sa rodinka rozrastie opäť. Svojmu manželovi Martinovi už totiž čoskoro porodí druhého potomka.

Je v sladkom očakávaní! Bývalá misska Ivica Sláviková sa dostala do povedomia verejnosti ešte v roku 2005, keď získala titul kráľovnej krásy. V súčasnosti je z nej však už vydatá pani a mama jeden a polročného Alberta. Podľa najnovších zistení sa ale zdá, že k brunetke priletí bocian opäť.


Najkrajšia Slovenka je už mamou: Takto pomenovala svoj najväčší poklad!


Nedávno sa totiž objavila na istej spoločenskej akcii a v čiernych voľnejších šatách prekvapila rastúcim bruškom. „Áno, som tehotná, som v piatom mesiaci," potvrdila Topkám svoje druhé tehotenstvo.

"Všetko to prebieha úplne v poriadku. Nemám sa na čo sťažovať a pri tom mojom prvom malom ani neviem, že som tehotná. Ale už to bruško rastie a už ho cítim, takže je to také reálnejšie,“ pokračovala známa Slovenka, ktorá tvrdí, že nový prírastok spoločne s manželom plánovali. A to aj napriek tomu, že kráska rodila ešte len v auguste 2015.

Zaujímalo nás aj, či budúca dvojnásobná mama už pozná aj pohlavie dieťatka. „Čakám, kedy sa ukáže. Zvedavá som veľmi, tak snáď čoskoro sa dozvieme,“ povedala nám s úsmevom Ivica. Šťastným rodičom gratulujeme a želáme veľa zdravia!

Niekdajšia kráľovná krásy Ivica Sláviková sa už čoskoro stane dvojnásobnou mamou.
Zobraziť galériu (5)
Niekdajšia kráľovná krásy Ivica Sláviková sa už čoskoro stane dvojnásobnou mamou.  (Zdroj: Foto: Profimedia)

 

Viac o téme: Ivica Sláviková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu