Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mladá Barkolová je riadna šupa: Pozrite, aké priesvitné plavky vytasila!

Patrícia Barkolová Zobraziť galériu (8)
Patrícia Barkolová (Zdroj: Jan Zemiar)

CYPRUS – Provokuje! To, že známa jojkárka Erika Barkolová (38) je mamou dvoch krásnych dcér, nie je žiadnym tajomstvom. Staršia Patrícia (19), ktorá v roku 2015 skúšala šťastie aj v Miss Slovensko, síce v súťaži krásy neuspela, no o jej pôvaboch niet pochýb. Atraktívna blondínka totiž pravidelne zásobuje svojich priateľov na sociálnej sieti odvážnymi a sexi fotografiami. A výnimkou nie je ani jej najnovší príspevok v priesvitných plavkách, ktorý mnohým mužom určite vyrazí dych.

Ukázala sexi krivky! Jojkárska moderátorka Erika Barkolová jej mamou dvoch krásnych dospievajúcich dcér - staršej Patrície a dva roky mladšej Alexandry. A práve Patrícia sa v roku 2015 zviditeľnila, keď sa pokúšala uspieť v súťaži krásy, to jej však nevyšlo.

Neskôr sa presťahovala na slnečný Cyprus, kde aktuálne pracuje. A práve odtiaľ  zásobuje atraktívna blondínka svojich priateľov fotkami nielen svojej peknej tváričky, ale aj svojimi sexi krivkami, ktoré čoraz viac odhaľuje.

A výnimkou nie je ani jej najnovšia fotografia, ktorú pridala na sociálnu sieť. Patrícia je na nich odfotená,  ako sa opaľuje v provokatívnych a sexi plavkách, ktorých vrch pôsobí, ako by bol z priesvitného materiálu. Hoci kráske nič intímne nepresvitá, fantáziu mnohých mužov táto zvodná snímka určite poriadne nakopne na plné obrátky. Z fotky totiž cítiť nepopierateľný sexepíl. Musíme priznať, že krásna Slovenka vie, ako použiť svoje ženské zbrane. Čo poviete?

Patrícia Barkolová provokuje v priesvitných plavkách.
Zobraziť galériu (8)
Patrícia Barkolová provokuje v priesvitných plavkách.

Viac o téme: Patrícia Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu