Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Moderátorka slovenskej stanice v priamom prenose: Do p*če! A odišla zo záberu...

Moderátorka audiovizuálnej televízie sa veru poriadne vyznamenala. Zobraziť galériu (4)
Moderátorka audiovizuálnej televízie sa veru poriadne vyznamenala. (Zdroj: Slovak Sport.TV)

BRATISLAVA - Poriadny kiks! Okrem ostrieľaných profesionálov sa v slovenských televíziách objavujú v úlohe moderátorov aj úplní amatéri, a to najmä v takzvaných audiotextových súťažiach. Dôkazom je aj blondínka Veronika, ktorá si nedokázala ani len ustrážiť, že je už vo vysielaní. Priamo pred bežiacimi kamerami si upravovala svoj zovňajšok, ktorý napokon okomentovala za pomoci tvrdého vulgarizmu. A vzápätí z obrazu jednoducho odkráčala.

Kto zlyhal?! Diváci nočných súťaží mali v týchto dňoch o zábavu postarané. Na stanici Slovak Sport sa totiž po dlhšom čase objavila moderátorka Veronika a svoj návrat na obraz poriadne okorenila.

Kučeravá blondínka totiž hodnú chvíľu nevedela, že dianie v štúdiu sa už prenáša k divákom. A nikto ju na to ani neupozornil. Pred kamerami si tak skúšala, aký postoj by mala zaujať, a skúmala, ako jej sedia šaty. No evidentne nebola so svojím výzorom spokojná. „Jak tehotná, do p*če!“ zahlásila v živom vysielaní tvár telefonickej súťaže. A vzápätí zo záberu úplne odišla.

Situáciu zachytil na video exsuperstarista Jakub Petraník, ktorý sa s nevšedným zážitkom z televíznych obrazoviek podelil s priateľmi na sociálnej sieti Facebook. „Cicuška nevie, že je vo vysielaní,“ okomentoval svoj nočný úlovok spevák. 

Keďže sa do éteru dostal naozaj tvrdý vulgarizmus, kontaktovali sme v tejto súvislosti aj samotnú televíziu. „Audiotextovú súťaž pre nás vyrába externá firma. Nevedeli sme o tom, že vo vysielaní niečo takéto odznelo. Musia sa na to pozrieť technici a potom sa uvidí, ako sa to celé uzavrie,“ povedali nám na margo toho, či z tejto situácie budú vyvedené aj nejaké dôsledky. Ktovie, či sa neuvážené slová Veronike prepečú alebo na ne doplatí. 

Video: Vulgárna moderátorka audiotextovej súťaže

Moderátorka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu