Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prsia dostali v Markíze padáka: Vyhadzov Járovej a všetkých sexíc!

Tieto prsia už na obrazovkách neuvidíme. Playmate Andrea Járová (vľavo) s farmárkami Gabrielou Bullovou (v strede) a Monikou Hrajnohovou (vpravo) v Markíze skončili. Zobraziť galériu (8)
Tieto prsia už na obrazovkách neuvidíme. Playmate Andrea Járová (vľavo) s farmárkami Gabrielou Bullovou (v strede) a Monikou Hrajnohovou (vpravo) v Markíze skončili.

BRATISLAVA – Čistky pokračujú! Ako sme vás už na topkách informovali, pracovným miestom v Záhorskej Bystrici si v týchto dňoch už nemôže byť nikto istý. V Markíze totiž došlo k viacerým personálnym zmenám, ktoré sa podľa našich zistení dotýkajú aj ich chlapskej televízie Dajto. Reláciu Sexy šport, ktorú s odhalenými prednosťami moderovala napríklad aj playmate Andrea Járová (28), už vraj na obrazovkách neuvidíme.

Nahé prsia nestačili! Koncom leta odštartovala televízia Dajto reláciu Sexy šport, ktorú viaceré slovenské sexice moderovali skutočne nezvyčajným spôsobom. Playmate Andrea Járová a jej kolegyne sa počas hlásenia športových výsledkov pred kamerami postupne vyzliekali. Hoci sa spočiatku zdalo, že tento formát bude mať medzi chlapmi úspech, relácia nenaplnila očakávania tvorcov. Po uplynutí troch mesiacov preto vraj polonahé krásky v televízii končia.

„Zvažujeme viaceré alternatívy v súvislosti s reláciou Sexy šport. V súčasnosti je predčasné sa k tomu vyjadrovať,povedala nám k tomu vyhýbavo hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Najvýraznejšou moderátorkou relácie bola playmate Andrea Járová. Tá nám v súvislosti so zmenami prezradila, že so svojim koncom v televízii v podstate rátala. „Kontrakt som mala podpísaný len na tri mesiace, lebo začiatkom decembra odchádzam do Ameriky,“ prezradila nám sexi blondínka. „Príležitosť moderovať Sexy šport som prijala preto, lebo som to chcela vyskúšať,“ dodala.

Hoci relácia nemala príliš dlhé trvanie, Andrea si medzi televíznymi divákmi stihla nájsť svojich priaznivcov. S tými sa už rozlúčila aj prostredníctvom sociálnej siete. „Odkázala som im, že dúfam, že ma na televíznych obrazovkách ešte uvidia. Myslím si, že by som zvládla aj niečo lepšie a bez vyzliekania,“ uzavrela playmate, ktorá plánuje za veľkou mlákou stráviť aspoň jeden rok.

Okrem Andrey Járovej moderovali Sexy šport napríklad Monika Hrajnohová a Gabriela Bullová, ktoré sa zviditeľnili účinkovaním v statkárskej šou Farma. Svoj priestor pred kamerami dostali aj neznáme tváre v podobe striptérky Michaely Gubranovej a silikónky Simony Butinovej. Pôvodne sa plánovalo, že tím sexíc posilní aj Martina Jendrušáková z reality šou Pláž 33. Tá sa však už na obrazovky podľa našich informácií nedostane.

Tip: Pozrite si TV program televízie Dajto i Markízy na dnešný večer aj na víkend. Nájdete ho na stránke Telkáč.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu