Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragická nehoda nášho moderátora: FOTO obete a spoveď kamaráta! Čo sa stalo?

Moderátor Milan Ambróz sa zrazil s motorkárom Michalom, ktorý nehodu neprežil. Zobraziť galériu (6)
Moderátor Milan Ambróz sa zrazil s motorkárom Michalom, ktorý nehodu neprežil.

MALACKY - Smrteľné nešťastie! Moderátor Milan Mimo Ambróz (36) mal v sobotu okolo obeda nehodu, pri ktorej zahynul motorkár Michal Š. (†33). Medzi prvými sa na miesto nešťastia dostal jeden z kamarátov zosnulého mladíka, ktorý na sociálnej sieti opísal okolnosti havárie.

Najhoršie chvíle! Moderátor Milan Ambróz sa v sobotu v malackom okrese zrazil s motocyklistom, ktorý bohužiaľ nešťastie neprežil. „Obvinenie voči konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo. Okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti aj naďalej predmetom vyšetrovania,” povedala nám včera policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Medzi prvými sa na miesto nehody dostal Michalov kamarát. „Bol som tam a rozprával som sa s dopravným policajtom, ktorý sa vyjadril na Mišovu adresu, že súdiac podľa okolností a brzdnej dráhy bol skúsený motorkár a nebol na vine. Išiel vo svojom pruhu, mal reflexnú prilbu aj vestu a zapnuté svetlá, pričom ho šofér odbočujúci na motel nevidel. Pri rozhovore s policajtom sme sa dozvedeli, že nemal vôbec žiadnu šancu,” napísal známy obete na sociálnu sieť. 

„Mišo bol jeden z mála motorkárov, ktorí dbali v prvom rade na bezpečnosť. Na cestách 2. triedy rýchlosť veľmi neprekračoval. To potvrdia všetci, čo ho poznali. Miško, odpočívaj v pokoji,” dodal dobrý priateľ zosnulého.   

Kamaráti a známi z motorkárskeho sveta už zorganizovali rozlúčkovú akciu. Spomienková jazda za Michala sa bude konať 11. júla o 13.00. „Týmto by sme si ho chceli pripomenúť a dokončiť jeho jazdu. Stretávame sa v obci Studienka na Záhorí na námestí a následne bude odchod smer Bratislava (Lamač). Cestou na mieste nešťastia zapálime sviečky a spomenieme si na Miška,” uviedli organizátori.

Samotný moderátor poskytol stručné stanovisko. „Áno, bol som účastníkom dopravnej nehody. Okolnosti tejto tragédie polícia vyšetruje. Naozaj úprimne vyjadrujem hlbokú ľútosť, že pri tejto dopravnej nehode vyhasol život mladého človeka,“ reagoval pre denník Plus 1 deň. Prípad sledujeme a budeme informovať o ďalšom vývoji.

Michalovu fotografiu zdieľajú na sociálnych sieťach jeho kamaráti aj známi z motorkárskych zrazov.
Zobraziť galériu (6)
Michalovu fotografiu zdieľajú na sociálnych sieťach jeho kamaráti aj známi z motorkárskych zrazov.

Viac o téme: Milan Mimo Ambróz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu