Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pohreb motorkára (†33) po zrážke s moderátorom: Desiatky motocyklov, biele ruže a dojemný odkaz!

Michal mal pohreb v piatok na Ružinovskom cintoríne. Zobraziť galériu (11)
Michal mal pohreb v piatok na Ružinovskom cintoríne. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Posledná rozlúčka! V piatok rodina a kamaráti pochovali Michala Š., ktorý zahynul pri kolízii s moderátorom Milanom Ambrózom (36). Na ružinovskomm cintoríne nechýbali desiatky motorkárov, ktorí priniesli biele ruže. Presne ako si to ich kolega pred smrťou želal. Niektorí ku kvetom pridali aj dojemný odkaz.

Nekonečný smútok! Pred týždňom vyhasol život mladého motorkára Michala, ktorý sa zrazil s autom moderátora Milana Mima Ambróza. Rodina a priatelia sa so zosnulým naposledy rozlúčili v piatok na Ružinovskom cintoríne v Bratislave. 

Na pohreb prišlo množstvo motocyklistov, ktorí na svojich strojoch vyrazili priamo k hrobu ešte pred samotnou rakvou a smútočným sprievodom. Mnohí z tých, ktorí s Michalom zdieľali spoločnú vášeň, niesli so sebou biele kvety podľa priania svojho kamaráta. „Bolo by krásne, keby si čo najviac ľudí prinieslo so sebou jednu bielu ružu, ako sa často vyjadroval – ak by sa mu niečo stalo, chce jednu bielu ružu,” napísala na sociálnu sieť jedna z jeho blízkych známych. 

Niektorí zo zúčastnených dokonca na kvetiny pripli aj dojemné odkazy. „Dávaj na nás pozor z motorkárskeho neba,” stálo na jednom z nich. Nakoniec sa cintorínom okrem plaču ozývali aj motory silných mašín a trúbenie. „Jeho rodičia si priali, aby sme sa s ním rozlúčili po motorkársky,” uviedli ľudia, ktorí pre Michala zorganizovali aj rozlúčkovú jazdu. Tá sa bude konať 11. júla smerom zo Studienky do Bratislavy. 

pohreb motorkára Michala Š.

Viac o téme: Milan Ambróz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu