Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollár a Flašíková si navzájom naložili: Pár ostrých slov a... Koniec ich kamarátstva!

Monika Flašíková Beňová a Boris Kollár sa rozhádali kvôli utečencom. Zobraziť galériu (5)
Monika Flašíková Beňová a Boris Kollár sa rozhádali kvôli utečencom.

BRATISLAVA - Vzťahy ochladli! Boris Kollár (49) a Monika Flašíková Beňová (46) si kedysi robili spoločné oslavy narodenín na jachte, dnes si nevedia prísť na meno. Dvojicu rozhádal postoj k utečencom. Na sociálnej sieti si navzájom venovali poriadne ostré slová a prišli k záveru, že sa už kamarátiť nebudú.

Už nie sú kamaráti! Verejnosť dlho vnímala priateľské vzťahy medzi Monikou Flašíkovou Beňovou a Borisom Kollárom. Dokonca aj narodeniny zvykli oslavovať na spoločnom žúre. Taký sa však už zrejme nikdy neuskutoční. 

Slovenskom totiž otriasa téma prijímania utečencov a názory na tento problém rozdelili aj spomínanú prominentnú dvojicu. Europoslankyňa je totiž za a Boris v našej krajine migrantov nechce. „Monika, keď si urobíš prieskum, zistíš, že 70% Slovákov to nechce. Čo keby si sa zastala názoru väčšiny Slovákov a nie svojho osobného presvedčenia. V EU parlamente si za nás, nie za seba (inak, aj ja som ťa volil),” napísal nedávno Kollár pod Flašíkovej video na Facebooku. 

Aktuálne však už svoje slová voči európskym poslancom vyostril. „Buďte tak dobrí a zastupujte náš záujem. Nie váš názor. Ten si strčte do r*ti!” uviedol boháč. Na jeho slová následne zareagovala aj Monika: „Boris, tebe už úplne preplo z toho FB. A taký si býval milý chlapec. Boris, my si už písať nemusíme.”

Po týchto riadkoch si mnohí pomysleli, že práve sa rúca jedno šoubiznisové kamarátstvo. A je to naozaj tak. Samotný Kollár totiž najprv neveril vlastným očiam a potom dal brunetke najavo, že s ňou skončil. „Ak je naše priateľstvo postavené na tom, že musím súhlasiť so všetkým, čo si myslíš, tak to nie je priateľstvo a asi ani nikdy nebolo, čo je mi veľmi ľúto,” vyjadril sa podnikateľ. „Už teraz chápem aj tvoje hlasovanie... Lebo tebe priateľstvo nestojí ani za vypočutie opačného názoru, tak ti je úplne jedno, aký to môže mať dopad na občanov, keď sa nám sem imigranti nahrnú,” naložil Flašíkovej na záver. Títo dvaja zrejme spolu už na kávičku tak ľahko nepôjdu... 

 

Viac o téme: Boris KollárMonika Flašíková Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu