Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najväčšie silikóny nášho šoubiznisu: Mega desiatky idú znova pod nôž!

Michaela Gašparovičová má mega prsia. Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová má mega prsia. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ďalšie vylepšenie! Michaela Gašparovičová (22) je majiteľkou azda najväčších silikónových pŕs na Slovensku. Pri pohľade na jej prednosti mnohí ľudia zrejme len krútia hlavou. A blondínka ide pod nôž znovu.

Plánuje ďalšiu operáciu! V poslednom období sa rozmohol trend mať veľké silikónové prsia, plné pery a ultraštíhlu postavu. Výnimkou nie je ani Michaela Gašparovičová, ktorá si nedávno dala úradne zmeniť meno na Michaela Mia Bella.

Modelka je známa najmä tým, že sa nechala viackrát chirurgicky vylepšiť. Pozornosť púta svojimi obrovskými prsiami, ktoré sú v rámci Slovenska asi najväčšími silikónmi vôbec. Michaela má vraj po viacerých zákrokoch vnady s veľkosťou 10.

Nosiť takéto balóny asi nie je vždy príjemné, preto chce ísť Michaela opäť pod nôž.  „Zvažujem ďalšiu operáciu, pretože som sa dozvedela, že sú také implantáty, ktoré sú kvázi odľahčené o niečo. Čiže si myslím, že pri takejto veľkosti by sa to vyplatilo,“ prezradila v Top Star magazíne Gašparovičová.

Pre zákrok sa rozhodla hlavne kvôli tomu, že ju z jej pŕs bolí chrbát. „Ja som sa už bavila s jedným doktorom v Dubaji o tom, akurát nechcem si to dávať teraz cez leto, takže na jeseň to budem riešiť,“ dodala blondínka, ktorej vraj megaprsia veľa žien závidí. Ktovie, či pri odľahčených silikónoch zostane pri svojej veľkosti alebo si dopraje zas o niečo viac. 


Mohlo by vás zaujímať:

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu