Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sajfa sa ide ženiť: Požiadal o ruku svoju krásnu markizáčku!

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová sa budú brať. Zobraziť galériu (8)
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová sa budú brať. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Bude svadba! Moderátor Matej Sajfa Cifra (35) už šesť rokov chodí s Veronikou Ostrihoňovou (25). Párik prekonal aj krízu, keď sa nakrátko rozišiel. Teraz však ich vzťah prechádza do ďalšej roviny. Blondiak totiž krásnu markizáčku požiadal o ruku.

Matej Sajfa Cifra spravil vážne životné rozhodnutie. Včera večer totiž pred budovou Slovenského národného múzea požiadal o ruku svoju partnerku, markizácku redaktorku Veroniku Ostrihoňovú. Párik to prezradil v dnešnom Teleráne. Blondínka sa pred kamerami pochválila aj briliantovým prsteňom. 

Kedy bude svadba, dvojica ešte netuší. „Keďže to vieme pomerne krátko... Teda, ja som sa to dozvedela nedávno, tak ešte nevieme,” povedala Veronika. Zatiaľ vraj rozmýšľajú nad budúcim letom. 

Po skončení rannej relácie sa nám ozval aj samotný moderátor. „Ono to vyzerá ako úplné selfpromo, že večer sa zasnúbime a ráno o tom hovoríme pred kamerami. Ale nebolo to dohodnuté. My sme mali včera šieste výročie a ja som to na včera plánoval už mesiac,” povedal nám Matej.

Zhodou okolností mu práve v pondelok ráno volali kvôli pozvaniu do Telerána a on sa rozhodol, že v tom prípade nebude teda nič tajiť. „Obaja sa pohybujeme v šoubiznise a nechceli sme sa tváriť, že sa nič nestalo. Nebolo by to fér voči Markíze, keď tam Veronika pracuje,” uviedol všetko na pravú mieru Sajfa. 

Topkám sa podarilo spojiť aj s budúcou nevestou, ktorá nám povedala, ako zásnuby vnímala ona. Nečakala som to vôbec. Prsteň je len symbol niečoho pekného, zásnuby sú o inom. Ale vážim si, že Matej si dal na ňom záležať. Veľmi dobre ma pozná, takže sa trafil. Ešte oveľa viac si cením to, ako to celé premyslel a že ma prekvapil,” prezradila nám Veronika. „O svadbe ešte vôbec netuším, kedy a aká bude. Zatiaľ spracovávam posledné hodiny,dodala markizáčka.  

Krátko po tom, čo Matej Sajfa Cifra požiadal Veroniku Ostrihoňovú o ruku, si zasnúbená dvojica urobila pred Slovenským národným múzeom selfie.
Zobraziť galériu (8)
Krátko po tom, čo Matej Sajfa Cifra požiadal Veroniku Ostrihoňovú o ruku, si zasnúbená dvojica urobila pred Slovenským národným múzeom selfie.  (Zdroj: Facebook)


Viac o vzťahu Sajfu a Veroniky:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu