Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sajfova frajerka Ostrihoňová a Juraško dostali padáka: Tu už skončili!

Veronika Ostrihoňová a Roman Juraško sa striedali v relácii Šoubiz noviny. Zobraziť galériu (6)
Veronika Ostrihoňová a Roman Juraško sa striedali v relácii Šoubiz noviny. (Zdroj: Tv Markíza, Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Dlho sa tam neohriali! V televízii Markíza došlo nedávno k prekvapivým zmenám. Dlhoročný moderátor Roman Juraško (36) a priateľka známeho moderátora Mateja Sajfu Cifru (36) Veronika Ostrihoňová (26) prišli o džob. Ich relácia Šoubiz noviny totiž nielen pred pol rokom vo veľkej tajnosti začala, ale ešte tichšie skončila.

Neuchytili sa! Keď začiatkom apríla tohto roka televízia Markíza z nenazdajky spustila po Televíznych novinách novú reláciu o prominentoch Šoubiz noviny, diváci ostali poriadne zaskočení. V televíznom programe nič takéto nebolo avizované.

Ešte viac prekvapilo, že programom sprevádzala mladá redaktorka spravodajstva Veronika Ostrihoňová, známa dovtedy skôr ako priateľka Mateja Sajfu Cifru. Na tomto poste sa časom striedala s ostrieľaným harcovníkom Romanom Juraškom.

Žiaľ, relácia sa ani po pol roku neosvedčila a kompetentní ju podľa našich informácii zrušili. Naposledy sme ju zaznamenali ešte v septembri. Aj na markizáckej stránke v archíve relácií svieti, že posledná časť bola odvysielaná 20. septembra.  

Zaujímalo nás preto, či Šoubiz noviny naozaj definitívne skončili a s nimi aj moderovanie krásnej blondínky. „Ja by som sa nechcela k tomu vyjadrovať, to riešte s hovorkyňou televízie. Ja som v správach ako redaktorka bola po celý čas, pre mňa sa nič nezmení, aj keby to teda tak bolo,“ odvetila nám Ostrihoňová. Oslovili sme preto aj jej kolegu Romana Juraška, ktorý bol o niečo priamejší. „Iste, že mi to bolo oznámené. Momentálne  sa naplno venujem Teleránu,“ potvrdil koniec relácie moderátor.  

Podobne nepriamo tému okomentovala aj hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová. „Šoubizové reportáže budú súčasťou Televíznych novín, Telerána a Reflexu. Veronika samozrejme ostáva v tíme, je jednou z našich najlepších reportérok,” povedala nám, keď sme sa pýtali na osud relácie a Ostrihoňovej. Či kompetentní zo Záhorskej Bystrice plánujú dvojicu angažovať do nejakého nového formátu, sme sa nedozvedeli. Nechajme sa teda prekvapiť, čo prinesie budúcnosť.

Viac o téme: Roman JuraškoVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu