Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TRAPAS každú chvíľu: Takto to v Paneláku ešte nikdy neodflákli!

V jedinej časti Paneláku diváci objavili až tri chyby. Zobraziť galériu (4)
V jedinej časti Paneláku diváci objavili až tri chyby. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto pokašlali! Jojkársky seriál Panelák spríjemňoval divákom večery dlhých 7 rokov. Nedávno však tvorcovia ohlásili, že už viac nebude - v júni totiž definitívne končí. No namiesto toho, aby sa filmári mali snažiť svoj počin ukončiť najlepšie ako vedia, začali to akosi flákať. Podarilo sa im totiž vyrobiť hneď tri neprehliadnuteľné chyby v jednej epizóde.

Jojkársky seriál Panelák pred pár mesiacmi ohlásil svoj definitívny koniec. Diváci si tak v týchto dňoch vychutnávajú úplne posledné časti.


Šok z Jojky: Náhly koniec Paneláku... Po 7 rokoch ho zrušili!

​Diváci sa búria: Jojka čelí ohromnej vlne kritiky!


No hoci by sa dalo očakávať, že tvorcovia budú robiť všetko pre to, aby dlhoročný projekt ukončili najlepšie, ako vedia, opak je pravdou. Zdá sa totiž, že filmári to k záveru začali akosi flákať. Svedčia o tom nedávne zábery z tohto počinu. Diváci si totiž len v jedinej epizóde všimli hneď tri neprehliadnuteľné chyby.

Výrazný prešľap majú na svojom konte kostymérky. Seriálová sestrička Silvinka (Kristína Turjanová) totiž zaspala u Michala Bajzu (Marián Miezga) vo svojej zelenej uniforme sestričky, no ráno sa už na gauči zobudila oblečená v bielom.
Zobraziť galériu (4)
Výrazný prešľap majú na svojom konte kostymérky. Seriálová sestrička Silvinka (Kristína Turjanová) totiž zaspala u Michala Bajzu (Marián Miezga) vo svojej zelenej uniforme sestričky, no ráno sa už na gauči zobudila oblečená v bielom.  (Zdroj: TV JOJ)
Podobný detail si tvorcovia neodsledovali ani v ďalšom prípade. Keď totiž k Egonovi Rosenthalovi (Matej Landl) prišiel jeho syn (Marián Labuda ml.), zjedol z taniera takmer všetky chlebíčky. Ráno ich tam však bolo opäť plno. Kde sa tam vzali?
Zobraziť galériu (4)
Podobný detail si tvorcovia neodsledovali ani v ďalšom prípade. Keď totiž k Egonovi Rosenthalovi (Matej Landl) prišiel jeho syn (Marián Labuda ml.), zjedol z taniera takmer všetky chlebíčky. Ráno ich tam však bolo opäť plno. Kde sa tam vzali?  (Zdroj: TV JOJ)

Romana by mala byť v seriáli v radostnom očakávaní. No jej tehotenské brucho príliš realisticky nevyzerá. Filmári dali brunetke vypchávku akosi privysoko, a tak namiesto kriviek budúcej mamičky to vyzerá, akoby si pod tričko dala vankúš.
Zobraziť galériu (4)
Romana by mala byť v seriáli v radostnom očakávaní. No jej tehotenské brucho príliš realisticky nevyzerá. Filmári dali brunetke vypchávku akosi privysoko, a tak namiesto kriviek budúcej mamičky to vyzerá, akoby si pod tričko dala vankúš.  (Zdroj: TV JOJ)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu