Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexica z Paneláku verejne v nohavičkách: Och, to je telo!

Alžbeta Ferencová má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (6)
Alžbeta Ferencová má sexepílu na rozdávanie.

BRATISLAVA – Provokuje! Bývalá finalistka súťaže krásy Alžbeta Ferencová (23), ktorá je známa predovšetkým z jojkárskeho Paneláku, má sexepílu na rozdávanie. Seriálová Esmeralda to potvrdila aj v okamihu, keď si na svojom profile na sociálnej sieti zverejnila poriadne dráždivý záber. Kráska sa chcela pochváliť dokonalými krivkami a urobila si selfie v bielizni.

Odvaha jej nechýba! Bývalá finalistka Miss Universe SR Alžbeta Ferencová patrí k ženám, ktoré sa o svoje telo patrične starajú. Zdravo sa stravuje i pravidelne cvičí. Niet sa čo čudovať, veď svojím zjavom sa brunetka živí. Okrem modelingu si už vyskúšala aj profesiu herečky. Diváci si ju môžu pamätať z jojkárskeho Paneláku, kde stvárňovala seriálovú dcéru Reného Štúra – Esmeraldu.

Na svojej postavičke pracuje Alžbeta aj teraz, keď sa blíži leto. Pred pár dňami kráska na svojom profile na sociálnej sieti zverejnila jemne dráždivý záber, ktorý to dokazuje. „Pomaličky sa k tomu blížim. Kým po tomto hroznom počasí zasvieti slniečko, dovtedy to, dúfam, bude top do plaviek,“ napísala Ferencová k fotke, na ktorej je iba v spodnej bielizni. Hoci podľa nej jej krivky ešte nie sú úplne dokonalé, mnohé dámy jej ich môžu závidieť... 

Alžbeta Ferencová pred pár dňami zverejnila takýto selfie záber v bielizni.
Zobraziť galériu (6)
Alžbeta Ferencová pred pár dňami zverejnila takýto selfie záber v bielizni.


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu