Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mórová po víťaztve v Tanci snov: Nový džob v Jojke... Toto ešte nikdy nerobila!

Diana Mórová Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Diana Mórová bude porotkyňou v šou Česko Slovensko má talent. Pre víťazku jojkárskej šou Tanec snov to bude úplne nová skúsenosť. Nič podobné totiž doposiaľ nerobila. Okrem nej zasadnú v piatej sezóne projektu do porotcovských kresiel aj speváčka Lucie Bílá, producent Jaro Slávik a herec, hudobník a zároveň jeden z moderátorov všetkých predchádzajúcich sezón projektu Jakub Prachař.

„Pripravovaná piata séria úspešnej šou Česko Slovensko má talent sa bude líšiť zaujímavými novinkami. Jednou z nich je predovšetkým štvrtý porotca. Televízia Joj oslovila skvelú a obľúbenú herečku Dianu Mórovú a s radosťou môžeme oznámiť, že herečka našu ponuku prijala. Do poroty nakoniec zasadne Lucie Bílá, Jaro Slávik, Jakub Prachař a Diana Mórová. Diana sa už v minulosti ukázala, že má talent nielen na herectvo, ale aj tanec a patrí k najväčším profesionálom,“ vyjadrila sa na margo poroty šou Česko Slovensko má talent PR manažérka televízie Joj Katarína Gajdošíková. 

Obľúbenú talentovú reláciu uvedie TV JOJ počas jesene. O moderovanie sa tentoraz postarajú Milan "Junior" Zimnýkoval a Marcel Forgáč.

Štyridsaťpäťročná Diana Mórová sa narodila v Bratislave. Je členkou Činohry Slovenského národného divadla. Známa je napríklad zo seriálu Panelák (2008). Zahrala si aj vo filmoch ako Rivers of Babylon (1998), Kuře melancholik (1999), Konečná stanica (2004), Polčas rozpadu (2007), Tango s komármi (2009) alebo Tigre v meste (2012). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu