Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vulgárna Fialová z Paneláku: Fuj, Zuza, že sa nehanbíš!

Zuzana Fialová bola pred kamerami poriadne vulgárna. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová bola pred kamerami poriadne vulgárna.

BRATISLAVA - Hrešila ako pohan! Pri každom nakrúcaní vzniká aj množstvo nevydarených záberov a jojkársky Panelák nie je výnimkou. Tvorcovia teraz na fanúšikovskej stránke zverejnili pokazené klapky, v ktorých herci domrvili svoje repliky. Zuzana Fialová (41) si napríklad nevedela spomenúť na svoj text a predviedla mimoriadne tichú chvíľu. Šokujúcejšie sú však vulgárne slová, ktoré vzápätí vypustila zo svojich úst.

Neudržala sa! Jojkársky seriál Panelák sa po siedmich rokoch v júni definitívne vytratí z obrazoviek. Aktuálne sa však ešte vysiela a tvorcovia sa snažia stále lákať divákov k obrazovkám. Fanúšikovia si veľmi radi pozrú napríklad nevydarené klapky, ktoré sa často objavujú na facebookovej stránke tohto počinu. 

Najnovší zostrih však určite mnohým vyrazil dych. Hneď prvá je vo videu herečka Zuzana Fialová. Tá si nevedela spomenúť na pokračovanie textu, a tak predviedla pred kamerami pársekundové mlčanie. A potom odznelo to, čo nikto zrejme nečakal. Brunetka vypustila z úst také vulgárne spojenie, ktoré určite šokovalo aj tých otrlejších. Hoci je nakrúcanie určite poriadne vyčerpávajúce, nadávky takéto rangu by sme od ženy nečakali... Zuzana, nehanbíš sa?!

VIDEO: Fialovej vulgárne slová

Fialová vulgárna


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu