Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Miláčik žien z Búrlivého vína: Trapas so sexom!

Milo Kráľ je miláčikom diváčok Búrlivého vína. Zobraziť galériu (4)
Milo Kráľ je miláčikom diváčok Búrlivého vína.

BRATISLAVA - Toto mu nevyšlo! Milo Kráľ (39) je obľúbený diváčkami Búrlivého vína a mnohé ho označujú za sexsymbol. Za svojich mladých čias však nebol žiadny zvodca. Ako totiž najnovšie prezradil vo verejnoprávnej televízii, jeho plánovaný prvý sex skončil veľkým trapasom.

Milo Kráľ sa tento týždeň objavil ako hosť v relácii Nikto nie je dokonalý. A názov programu úplne sedí aj na miláčika ženského publika. Kým sa totiž stal sexsymbolom, zažil v styku so ženami aj trápne chvíle. 

Moderátori RTVS na neho prezradili, že sa pri prvom sexe správal „nevhodne”. Milo to následne trochu objasnil. „Ja som mal 16, ona mala 19. Stretli sme sa na tábore, ja praktikant, ona vedúca. Tak sme sa dohodli, že sa stretneme v septembri mimo tých detských svedkov a spravíme si pekný víkend,” uviedol divákov do deja herec. 

So slečnou si dali stretnutie v jej práci – v knižnici, kam si priniesli všetko potrebné, aj spacáky. „Bol príjemný deň, až nastal ten večer... Všetko fungovalo, sviečky, púšťali sme si nejaké platne. A potom povedala, že ideme spať. Ona sa dala do spodného prádla, ja ako správne učiteľské dieťa do svojho pyžamka, ktoré som si doniesol, a ľahli sme si. Dievča chvíľku počká, otočí sa a... On zaspal?!” vyrozprával celý priebeh Kráľ. Podľa jeho názoru musela dotyčná rozmýšľať, či je taká hrozná alebo on taký hlúpy. „Áno, milá Bea, bol som taký sprostý,” sypal si po rokoch popol na hlavu pred kamerami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu