Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Aj Slovensko má modelku s kyprými tvarmi: Pozrite na tú oblú krásu!

Charlotte Krajčo je slovenská plus size modelka. Zobraziť galériu (12)
Charlotte Krajčo je slovenská plus size modelka. (Zdroj: Instagram Ch.K.)

BRATISLAVA - Krásna tvár a ženské tvary! Týmto vo svete modelingu púta pozornosť Slovenka Charlotte Krajčo (22). Nejde však o žiadnu vychudnutú manekýnku. Práve naopak - zvodná tmavovláska je totiž žena krv a mlieko a vďaka jej oblým tvarom sa jej hrnie jedna pracovná ponuka za druhou. Táto fešanda je takzvanou plus size modelkou.

Už dávno neplatí, že modelka musí byť štíhla ako prútik. V poslednom období sú totiž čoraz viac v kurze takzvané plus size modelky. Tie – narozdiel od svojich útlejších kolegýň – pútajú pozornosť kyprejšími, no zároveň aj ženskejšími tvarmi. Medzi manekýnky, ktoré do sveta modelingu prerazili vďaka svojim oblinám, patrí aj Slovenka Charlotte Krajčo. 

Mladučkú tmavovlásku objavila česká modelka Anna Patlichová v obchode s oblečením, kde kráska predávala. A odvtedy sa jej hrnie jedna pracovná ponuka za druhou. A niet sa ani čomu čudovať. Zo zvodnej bacuľky totiž sexepíl doslova srší a páni z jej oblých tvarov nedokážu oči odtrhnúť.

No hoci má teraz Charlotte sebavedomia na rozdávanie, spočiatku jej nebolo všetko jedno. „Okolo mňa samé štíhle dievčatá a ja. Ale nič to už so mnou nerobí. Po móle som sa prešla rovnako ako ony a to, že mám kilá naviac, neznamená, že to bolo horšie,“ povedala v rozhovore pre internetový portál creativelife.cz kráska, ktorá dnes už po móle kráča s hrdosťou. 

Charlotte Krajčo je vyhľadávanou plus size modelkou.
Zobraziť galériu (12)
Charlotte Krajčo je vyhľadávanou plus size modelkou.  (Zdroj: Karolina Ryvolova)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu