Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto musíte počuť: Spevácky výkon Andrey Verešovej!

Andrea Verešová si v Chart Show zaspievala. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová si v Chart Show zaspievala.

BRATISLAVA - Poriadne sa odviazala! V markizáckej Chart Show sa včera večer objavila aj Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová (34). Tá neostala svojej povesti nič dlžná. Kde sa totiž brunetka ukáže, hneď spôsobí rozruch. Tentokrát strhla na seba pozornosť svojím nečakaným spevácko-tanečným vystúpením.

Jedna z najúspešnejších bývalých missiek Andrea Verešová sa nechala nahovoriť na účinkovanie v markizáckej Chart Show, kde sa celkom odviazala. K svadbám, ktoré boli témou tohto kola, totiž v našich končinách patria aj ľudovky. 


V Čechách by bola za blázna: Verešovej utajované sklony odhalené!


„Ja som dokonca tancovala v ľudovom súbore Lieska a mne strašne chýba, že už si v Čechách nezatancujem. Keby som si chcela trošku zakrepčiť, pozerajú na mňa ako na blázna,“ povedala Verešová. Moderátorka Adela Banášová jej preto navrhla, že si môže zatancovať pred markizáckymi kamerami.

Kráska nelenila, ihneď sa postavila, začala sa vrtieť a spievať pieseň Tota Heľpa, tota Heľpa. Ďalší dvaja hostia, ktorými boli moderátor Andrej Bičan a herec Maroš Kramár, iba oči vyvaľovali. Známeho šoumena z RTVS zaujalo predovšetkým modelkino pozadie a zrejme sa na jej spevácky výkon ani nestihol sústrediť.

Zato divákom táto jej umelecká vložka neunikla. Jedni ju chvália, druhí poriadne kritizujú. „Trápna ako vždy. Spievať by radšej nemala,“ znie jeden z komentárov, ktorý haní Verešovej spevácke vystúpenie na facebookovej stránke Chart Show.

Ale našli sa aj takí, ktorým sa bývalá misska v tejto polohe páčila. „Nemá chybu baba,“ napísal jeden divák a ďalší s ním s radosťou súhlasil: „Náhodou, Andrea je perfektná žienka, je svojská, na nič sa nehrá. Kto by ju nemal rád? Či sú oprávnenejšie posmešky alebo chvála, môžete posúdiť sami. Pozrite si záznam Verešovej speváckeho výkonu.

Video: Vystúpenie Andrey Verešovej v Chart Show

Veresova spev chart show

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu