Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Trapasy českých televíznych cien: Jedli zo zeme a Polívka pod parou neudržal rovnováhu!

Bolek Polívka to prehnal s alkoholom a na ceste z divadla takmer spadol. Hostia v divadle museli jesť priamo zo zeme. Zobraziť galériu (5)
Bolek Polívka to prehnal s alkoholom a na ceste z divadla takmer spadol. Hostia v divadle museli jesť priamo zo zeme. (Zdroj: Blesk/Profimedia)

PRAHA - Uplynulý víkend sa u našich západných susedov odovzdávali televízne ceny TýTý. Počas večera sa však udialo hneď niekoľko trapasov. Najprv hostí prekvapil fakt, že na slávnostnej recepcii chýbali stoly - hviezdy tak museli jesť doslova zo zeme. Úsmevný prešľap sa podaril aj legendárnemu Bolkovi Polívkovi (65), ktorý to prehnal s pohárikmi vínka. Nebyť náhodného okoloidúceho, tak by cestou domov spadol na zem.

Cez víkend sa u našich západných susedov odovzdávali televízne ceny TýTý. Po trojhodinovom priamom prenose sa účinkujúci a hostia stretli na slávnostnej recepcii v priestoroch vinohradského divadla. No podujatie, ktoré malo mať nádych honosnosti, sa napokon nieslo v duchu trapasov ako hrom. 

Organizátori totiž akosi pozabudli na zopár podstatných detailov. Azda najväčším prešľapom večera bol fakt, že v sále chýbali stoly. Pozvané hviezdy tak museli hľadať aspoň kúsok miesta, kde by si mohli tanier s jedlom položiť a slušne sa najesť. Nebolo preto ničím výnimočným vidieť známe tváre občerstvovať sa na viac než netradičných miestach. Napríklad herec Pavel Řezníček si musel svoju porciu položiť na schody a jesť priamo zo zeme. 

Červenať sa pri spomienke na víkendové odovzdávanie cien bude zrejme aj Bolek Polívka. Obľúbená tvár českého šoubiznisu totiž svoj smäd počas večera hasila vínkom. Legendárny Bohuš to však s pohárikmi alkoholu zjavne trochu prehnal. Veď cestou z akcie sa musel opierať nielen o stenu divadla, ale nakoniec aj o náhodného okoloidúceho, aby udržal rovnováhu. 


Bolek Polívka však zďaleka nie je jediný, ktorý to s alkoholom v spoločnosti prehnal:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu