Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto slovenský šoubiznis ešte nezažil: Známe herečky opité namol.. Nevládali chodiť, váľali sa po zemi!

Známe herečky sa cestou domov nedokázali udržať ani na nohách. Zobraziť galériu (7)
Známe herečky sa cestou domov nedokázali udržať ani na nohách. (Zdroj: Blesk.cz)

PRAHA - Škandál! Naše známe tváre si na ostro sledovaných akciách zvyčajne dávajú dobrý pozor, aby sa verejne nezhodili. No celebrity spoza rieky Morava už veľakrát dokázali, že vedia odhodiť zábrany aj na tej najprestížnejšej spoločenskej udalosti. A inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu, kedy sa odovzdávali filmové ceny Český lev. Herečky potúžené alkoholom sa totiž cestou domov nedokázali udržať ani na nohách. Češky sa vyváľali na dlažbe, ale zdatne im sekundovala aj Slovenka Deana Jakubisková Horváthová (56).

Kým celý svet čakal na odovzdávanie filmových Oscarov, slovenské a české zraky sa upierali na galavečer Český lev. Ocenenia každoročne udeľuje Česká filmová a televízna akadémia a podujatie patrí k najprestížnejším spoločenským udalostiam roka. No hoci je celý večer ostro sledovaný a pozorným fotografom neunikne žiaden detail, niektoré herečky sa uvoľnili viac, ako by sa pri tejto príležitosti zrejme hodilo.

Na večierku po priamom prenose si Deana Jakubisková Horváthová a jej české kolegyne Kristýna Frejová a Petra Špalková evidentne dopriali viac pohárikov šampanského, ako boli schopné uniesť. Podľa fotografií denníka Blesk ich cesta domov preto vyzerala ako vystrihnutá zo zlej komédie. Dobrá náladička vyvolaná alkoholom v kombinácii s vysokými podpätkami totiž spôsobila, že sa dámy neudržali na nohách.

Dvojici Frejová – Špalková sa vypomstila historická dlažba, na ktorej podgurážené dámy jednoducho neudržali rovnováhu. Hneď po pár krokoch sa zviezli na zem, kde sa poriadne vyváľali. Nechýbali ani opilecké výbuchy smiechu. No príliš za nimi nezaostávala ani manželka režiséra Juraja Jakubiska, ktorá v alkoholickom opojení ledva trafila do auta. Cestou skončila najskôr zvalená na jednom z odstavených tátošov. „Kufrom sa do auta dostane málokto,” skonštatoval na jej adresu český Blesk.

Odovzdávanie filmových cien tak opäť potvrdilo, že v Čechách umelci na formu príliš nemyslia a pokojne sa uvoľnia. V slovenskom šoubiznise sa na oficiálnych akciách s prítomnosťou médií takéto škandáliky nestávajú. No u našich susedov je to už akýmsi nepísaným pravidlom – stále sa totiž nájde niekto, kto podujatie niečím podobným okorení.

Spomeňme napríklad mladú Terezu Voříškovú, známu napríklad z Rafťákov. Tá  si vďaka alkoholu spôsobila na premiére komédie Všiváci hanbu na 100 rokov. V podobne trápnej situácii sa ocitla tiež česká snowboardistka Eva Samková, ktorá sa v dobrej náladičke odviazala na tohtoročnom Plese v opere. A tiež sa nedá zabudnúť na vyvádzanie skupinky v čele s Aňou Geislerovou a Jiřím Macháčkom na karlovarskom festivale – niekoľko rokov po sebe si s pohárikmi v ruke užívali kúpanie v rieke pretekajúcej kúpeľným mestečkom. Takéto niečo sme na Slovensku naozaj ešte nezažili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu