Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bolestný pohľad na slávneho českého Terminátora: Manželke umiera pred očami!

Pavel Soukup hazarduje so svojím zdravím. Zobraziť galériu (4)
Pavel Soukup hazarduje so svojím zdravím.

PRAHA - Hazard so zdravím! Pavel Soukup (66) je známy z mnohých českých seriálov, ale hlavne z dabingu, napríklad ako hlas Arnolda Schwarzeneggera. Bohužiaľ, herec v poslednom čase doslova bojuje o život a trápenie na ňom aj vidno. Pred rokom krvácal do brucha a teraz skolaboval tak, že sa mu až zastavil dych. Napriek tomu sa rozhodol z nemocnice odísť, s čím jeho manželka vehementne nesúhlasí. Podľa nej by mal byť ešte pod dohľadom lekárov, aby jej doma neumrel.

Pavel Soukup má naozaj nezameniteľný hlas a zoznam jeho dabingových úloh je siahodlhý. Medzi hercami, ktorých pravidelne dabuje do češtiny, je asi najvýraznejším menom Arnold Schwarzenegger. Umelec od našich susedov však odolný ako Terminátor nie je... 

V posledných rokoch Soukup bojuje so zdravotnými problémami. V sobotu dokonca skolaboval v hľadisku divadla, pričom sa mu na tri minúty zastavil dych. Skončil preto na jednotke intenzívnej starostlivosti. Po dvoch dňoch si však už vyžiadal prepustenie z nemocnice.

„Iba by som tam zaberal miesto. Sľúbil som lekárom, že budem za nimi dochádzať,” povedal denníku Aha. „Potrebujem už zase pracovať,” dodal. Zdá sa teda, že on sám žiadne obavy o svoj život nepociťuje. 

Jeho manželka je však celá bez seba. „Problém je, že Pavel si nepamätá ten kolaps. A tiež sa nevidel. Ja som z toho, že prestal na tri minúty dýchať, v šoku doteraz. Momentálne má dobré výsledky, ale o niekoľko hodín to už nemusí byť pravda. A kto mu pomôže, keď bude sám doma?” posťažovala sa českým novinárom Isabela Soukupová. Umelec však na jej strach nedbá. 

Fibrilácia komôr, ktorá herca postihla, je život ohrozujúci stav. Bez resuscitácie môže človek zakrátko zomrieť. Fibrilácia vzniká na základe poruchy srdcového rytmu. Pokiaľ sa táto vada nelieči, často vedie k zlyhaniu srdca alebo k mŕtvici. 

VIDEO: Scény s Arnoldom Schwarzeneggerom – dabing Pavel Soukup 

Komando dabing Soukup

 

Viac o téme: Pavel Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu