Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mojsejová sa vážne nezdá: Na toto sa dala na staré kolená?!

Nora Mojsejová má nové hobby. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová má nové hobby.

KOŠICE - Tvrdo na sebe maká! Nora Mojsejová (56) bola vždy povestná kyprými tvarmi. To sa však zmenilo a aktuálne sa chváli naozaj štíhlou postavou. Pekné telo ale nie je zadarmo, a tak sa podnikateľka rozhodla, že potrebuje pohyb. Začala preto krátko pred šesťdesiatkou chodiť na hodiny tanca.

Tanec je v kurze! Už aj Nora Mojsejová sa vrhla na parket. Minulý týždeň začala navštevovať istý košický tanečný klub, pretože cítila, že potrebuje pohyb. „Posilňovne ma nebavia a tanec sa mi vždy páčil, i keď som nikdy netancovala. Prihlásila som sa na latinsko-americké tance do klubu, kde nepotrebujem partnera,“ prezradila nám podnikateľka. Pred šesťdesiatkou si tak v podstate splnila sen.

Už po prvej hodine však Mojsejová zistila, že to nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou, ale tvrdá drina. „Tomu som sama neverila, aká som bola zničená. Nikdy by som si nemyslela, že je to také náročné. Vypotila som snáď kýbeľ vody,”​ uviedla neveriaco. To však ešte nebolo všetko. „Prišla som domov a mala som takú svalovku, že na druhý deň som nešla ani do roboty. A cez víkend som trénovala doma, pretože som zistila, že som strašné poleno,“ dodala so smiechom.

Napriek prvotným ťažkostiam však na tanec nezanevrela a už sa teší na ďalšie tréningy. Výrečná podnikateľka tanečný pohyb odporúča každému. „Choďte do toho. Človek si vyformuje postavu a aj sa výrazne lepšie cíti,“ uviedla Mojsejová na záver.


Mohlo by vás zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu