Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mojsejovej nové hniezdočko: Pozrite, ako teraz býva košická boháčka!

Nora Mojsejová má nové hniezdočko. Zobraziť galériu (10)
Nora Mojsejová má nové hniezdočko. (Zdroj: archív N.M.)

KOŠICE - Po náročnom životnom období začala Nora Mojsejová (56) doslova odznova. Kvôli požiaru presťahovala svoj butik do nových priestorov, našla si mladšieho priateľa, prihlásila sa na hodiny tanca... A v týchto dňoch sa presťahovala do svojho nového hniezdočka. Ako sa nám podarilo zistiť, známa boháčka si od štvrtka hovie v byte s veľkorysou rozlohou v centre Košíc. Pozrite, ako to u nej vyzerá.

Po tom, čo Noru Mojsejovú pred polrokom prepustili z vyšetrovacej väzby, tmavovláska začala doslova nový život. Začiatkom roka otvorila luxusný butik v centre Košíc a dokonca si našla aj novú lásku. Ako sme vás na Topkách informovali, po boku podnikateľky stojí aktuálne o 22 rokov mladší muž.


Nový život Mojsejovej: Zbalila o 22 rokov mladšieho a otvorila luxusný butik! 


No to zďaleka nie je jediné, čo východniarke v týchto dňoch vytvára úsmev na tvári. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, známa Slovenka býva od štvrtka vo svojom novom hniezdočku. „Áno je to pravda. Už pár dní som nasťahovaná v byte v centre Košíc,“ prezradila pre Topky.sk Mojsejová.

Jej nový domov je hotové „letisko” o rozlohe 120 metrov štvorcových a patrí k nemu aj veľká terasa. Košická boháčka si tak užíva luxus v hodnote asi 160 000 eur. Približne takáto suma totiž na realitných stránkach svieti pri obdobných bytoch v jej lokalite.

Navyše to má podnikateľka len kúsok do svojho butiku. „Je to iba 5 minút pešo,“ neskrýva nadšenie z lukratívnej polohy známa východniarka. Nám sa z jej nového bývania podarilo získať aj zopár záberov. V našej GALÉRII sa môžete presvedčiť, že zariadenie je v úplne inom štýle, než sme boli u Nory zvyknutí z jej vily na Pereši. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu