Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Následky Mojsejovej väznenia: Až teraz to Noru zlomilo!

Nora Mojsejová má po návrate z väzenia neustále zdravotné problémy. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová má po návrate z väzenia neustále zdravotné problémy.

BRATISLAVA - Pobyt za mrežami si vyberá svoju daň! Prešlo už niečo vyše pol roka, čo Noru Mojsejovú (56) prepustili z vyšetrovacej väzby. V tej strávila dlhých 13 mesiacov. No hoci si už nejaký ten čas tmavovláska užíva slobodu, následky sedenia v chládku sa na nej poriadne prejavujú. Známa košická podnikateľka má totiž neustále zdravotné problémy.

Nora Mojsejová strávila dlhých trinásť mesiacov vo vyšetrovacej väzbe. Dôvodom bolo obvinenie z viacerých daňových podvodov, ktorých sa tmavovláska mala v minulosti dopustiť. No hoci ju pred viac ako polrokom prepustili a opäť si môže naplno užívať slobodu, z nepríjemného pobytu za mrežami sa známa biznizmanka stále nedokáže spamätať. Svoje skúsenosti sa dokonca rozhodla opísať v pripravovanej knihe Spoza mreží. 


Súd už rozhodol o ďalšom osude Mojsejovej: Najhorší scenár sa naplnil!

Mojsejová po 13 mesiacoch opäť na slobode: Je z nej iná žena! 


Podľa našich informácií sa pobyt v košickom väzení značne podpísal na východniarkinom zdraví. A ani sa niet čomu čudovať. Po celý čas svojho pobytu sa totiž z cely nepohla takmer ani na krok. Na čerstvom vzduchu a slnku bola len párkrát. „Mala som možnosť chodiť na vzduch, ale načo budem chodiť do psieho výbehu? Presne tak to totiž vyzeralo,“ povedala pre Topky.sk na margo času stráveného v base.

Okrem toho mala Mojsejová podľa vlastných slov v cele po celý čas hroznú zimu. Dôsledkom toho bolo, že v zariadení prechladla a doteraz sa z toho nedokáže dostať. „Jeden deň mám teploty, druhý deň mi to prejde. Na tretí deň sa však teploty vrátia,” opísala neustály kolotoč svojich ťažkostí. 

„Nikdy som nemala zdravotné problémy. Nikdy som nebola PN,“ tvrdí brunetka. No najnovšie komplikácie ju doslova zrazili na kolená. Začali ju totiž trápiť aj pľúca. „Mám problémy s dýchaním. Prejdem len z obývačky do kuchyne a už som zadýchaná. Keď som bola tučná, nič mi nebolo. Teraz, ako som schudla, mám takéto problémy,“ čuduje sa Nora, ktorá kvôli týmto nepríjemnostiam už bola aj u lekára. No krvné testy zatiaľ nič bližšie neprezradili a musí sa podrobiť ďalším. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu