Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nora Mojsejová v koncoch: Môžu za to tieto správy!

Nora Mojsejová dostáva správy, kvôli ktorým podala trestné oznámenie. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová dostáva správy, kvôli ktorým podala trestné oznámenie.

KOŠICE - Stále nemá pokoj! Pre Noru Mojsejovú (56) nezačal tento rok práve najlepšie. V prvých januárových dňoch jej totiž niekto vypálil luxusný butik. Podnikateľka sa z udalosti síce pomerne rýchlo otriasla, no na kolená ju dostali ďalšie udalosti. Aktuálne totiž žije v obavách o svoj život. Dostáva výhražné správy, ktorými sa už zaoberá polícia.

Jedna rana za druhou! Nore Mojsejovej niekto začiatkom roka vypáli butik s oblečením. Okrem toho podnikateľka stále figuruje vo viacerých súdnych procesoch. Nedá sa teda povedať, že by si žila bezstarostným životom. 

A ako sme zistili, najnovšie ju trápia správy, ktoré dostáva aj v nočných hodinách. „Prichádzajú mi denne rôzne výhražné sms-ky. Už som sa zľakla, a tak som poslednú včerajšiu, ktorá mi prišla okolo 23-tej hodiny, preposlala novinárom aj advokátke. Odporučili mi, aby som okamžite išla na políciu,“ povedala pre topky Mojsejová. 

Známa Košičanka aktuálne žije v strachu, preto sa rozhodla rázne konať. „Hneď som podala aj trestné oznámenie, lebo sa obávam o svoj život. Toto je už veľmi nebezpečné. Polícia musí začať konať, pretože keď sa niečo stane, bude už neskoro. Toto nie je prvýkrát, ale nebudem s každou somarinou chodiť na políciu. Ale toto som už vyhodnotila ako veľmi závažné,“ uviedla. 

Poslednú sms-ku, ktorú dostala, poslala aj nám. Tu je jej prepis bez akýchkoľvek redakčných úprav, čiže aj s gramatikou pisateľa: „Nora ja to nespravim ja som vrach neni ja versaceho nezabijem ta to pojdem udat ze chces dat versaceho zabit a mna stes zaplatit ale ja s tym nechcem mat nic spolocne. Mna netahaj do takych spinavych veci.“

Zdá sa teda, že správy súvisia s kauzou, v ktorej sa František Kabrheľ alias Versače súdi s Norou kvôli peniazom, ktoré jej údajne požičal. Pisateľ sa v tej poslednej snaží pôsobiť, akoby ho podnikateľka najala na vraždu svojho bývalého kamaráta. Odkedy začal ten spor, ja nemám pokoj. Odvtedy mám problém. Samé vyhrážky, samé zastrašovanie. Preto som dala trestné oznámenie na istého páchateľa, ale nebudem sa konkrétnejšie vyjadrovať, aby som nemarila policajné vyšetrovanie,“ uzavrela tému Mojsejová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu