Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prsnatá Járová v nemom úžase: Preboha, túto retuš snáď nemyslia vážne!

Andrea Járová sa objavila v novom kalendári Tropicbeauty modeliek. Blondínka sa však na fotke ani nespoznala. Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová sa objavila v novom kalendári Tropicbeauty modeliek. Blondínka sa však na fotke ani nespoznala. (Zdroj: Tropic Beauty)

MIAMI - Čo to s ňou porobili?! Po pohľade na najnovší záber playmate Andrey Járovej (31) si túto otázku určite položia viacerí jej fanúšikovia. Slovenská kráska totiž v Amerike nedávno nafotila plavkový kalendár Tropicbeauty. No tamojší grafici ju na snímke totálne doriadili. Poriadne prekvapená zostala aj samotná modelka. A my sa jej vôbec nečudujeme.

Už takmer dlhé dva roky žije slovenská plamyate Andrea Járová v Amerike. A zdá sa, že sa jej za veľkou mlákou skutočne darí. Našla tam nielen lásku, ale zrejme aj miesto, kde chce stráviť zvyšok života.


Nový milenec sexice Járovej: Feri, si frajer!


Navyše, pracovné ponuky sa blondínke len tak hrnú. Dôkazom je aj fakt, že pôvabná Slovenka patrí k takzvaným Tropicbeauty modelkám, ktoré mnohé firmy obsadzujú do svojich reklám a dievčatá sa pravidelne zúčastňujú rôznych večierkov. Najnovšie krásky nafotili aj sexi kalendár v plavkách. 

No hoci príroda blondínke nadelila súmerné črty tváre a bezchybnú pleť, tamojší grafici zrejme usúdili, že to môžu ešte vylepšiť. Nakoniec ju upravili tak, že vyzerá ako umelá bábika. S retušou to jednoducho totálne prehnali. Veď po zhliadnutí výsledku zostala v šoku aj samotná Járová. „Ani ja som sa nespoznala,“ uviedla k fotografii Andrea.

A vôbec sa jej teda nečudujeme. Veď vďaka prehnaným úpravám má slovenská playmate pod očami biele fľaky a viac ako prirodzenú krásku pripomína Barbie kríženú s pandou. No posúďte sami...

Dvorní fotografi kalendára Tropicbeauty, v ktorom sa objavila aj Andrea Járová, urobili z našej blondínky preretušovanú bábiku.
Zobraziť galériu (7)
Dvorní fotografi kalendára Tropicbeauty, v ktorom sa objavila aj Andrea Járová, urobili z našej blondínky preretušovanú bábiku.  (Zdroj: Tropic Beauty)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu