Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexica Járová sa na seba ani nepodobá: Umelá ako figurína z výkladu!

Andrea Járová žije už nejaký ten čas v USA, kde pôsobí ako modelka. Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová žije už nejaký ten čas v USA, kde pôsobí ako modelka. (Zdroj: Facebook A.J.)

LOS ANGELES - Fúha, akoby to ani nebola ona! Andrea Járová (31) už viac ako dva roky žije za veľkou mlákou. So svojimi fanúšikmi na Slovensku preto intenzívne komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. No fotka, ktorú blondínka zavesila na web najnovšie, spustila hotovú lavínu kritiky. Podľa jej priaznivcov sa totiž na seba vôbec nepodobá - vyzerá vraj ako umelá figurína z výkladu.

Andrea Járová už viac ako dva roky žije mimo svojej rodnej krajiny. Vybrala sa do Ameriky splniť si svoj životný sen, našla si partnera a nakoniec tam zostala aj žiť. Na Slovensku má však stále obrovské množstvo fanúšikov, ktorí blondínkine kroky pozorne sledujú aj na diaľku. 

Modelka sa preto snaží svojich priaznivcov potešiť pravidelným prísunom aktuálnych fotiek a noviniek zo svojho života za veľkou mlákou. No záberom, ktorý na web zavesila pred pár dňami, do čierneho netrafila. Skôr naopak...

Slováci ju hneď zasypali viacerými negatívnymi komentármi – na snímke sa totiž podľa nich na seba vôbec nepodobá. Modelka si evidentne pomocou programu na úpravu fotiek vyhladila pleť a použila akýsi filter, ktorý spôsobil, že vyzerala ako taká porcelánová bábika. 

„No neviem, nejaké umelé... Ako figurína z výkladu,“ objavilo sa pod obrázkom. „Čistá jasná umelina, retuš, chlad...“ pridávali sa ďalší. Jeden z komentujúcich ju dokonca prirovnal k zle nastriekanému autu. „Keď zle nastriekaš auto a postavíš ho na slnko... Nič v zlom,“ uviedol. Járová však nepatrí k známym tváram, ktoré by kritiku nezniesli. Reakcie si prečítala a fanúšikom odkázala, že sa na nich nehnevá. 

Andrea Járová si kvôli tejto fotke vyslúžila negatívne reakcie od fanúšikov. Podľa nich sa na seba vôbec nepodobá - vyzerá vraj ako umelá figurína z výkladu alebo dokonca ako zle nastriekané auto.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová si kvôli tejto fotke vyslúžila negatívne reakcie od fanúšikov. Podľa nich sa na seba vôbec nepodobá - vyzerá vraj ako umelá figurína z výkladu alebo dokonca ako zle nastriekané auto.  (Zdroj: Facebook A.J.)

Viac o téme: Andrea Járová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu