Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Boris Kollár šokuje: S africkou tanečnicou z Fontány pre Zuzanu čaká potomka!

Boris Kollár a Paula M. Simoes. Boháč s ňou vraj čaká dieťa. Zobraziť galériu (10)
Boris Kollár a Paula M. Simoes. Boháč s ňou vraj čaká dieťa.

BRATISLAVA – Bude mať malého mulata?! Najznámejší otecko slovenského šoubiznisu Boris Kollár (49) bude podľa informácií týždenníka Plus 7 dní znova tatom. Deviate dieťa má mať s čokoládovou kráskou, ktorá sa v minulosti objavila ako tanečnica v známom filme Fontána pre Zuzanu 3. Ide o Paulu M. Simoes (34). Ako sa obaja vyjadrili pre topky.sk k tehotenstvu?

Opäť rozširuje svoj rodinný klan? Známy milovník žien a mnohopočetný otecko Boris Kollár sa nikdy netajil tým, že s plodením detí ešte neskončil. A že túži mať veľkú rodinu. Ako to najnovšie vyzerá, svojich tvrdení sa drží. Podľa informácií týždenníka Plus 7 dní má byť totiž jeho deviatym potomkom chlapec, ktorého pod srdcom nosí už sedem mesiacov čokoládová kráska Paula M. Simoes. Údajne má už pre svoje dieťa vybraté aj meno - Christian Alexander.


Boris Kollár vraj bude opäť otcom: Dieťa č. 8 s mladou Lenkou!

Utajovaná Kollárova milenka: Toto je jeho stará láska... A majú spolu dieťa!


Tridsaťšesťročná Paula v šoubiznise nie je žiadnym nováčikom. Vhupla doň už v roku 1993, kedy sa objavila ako tanečnica v známom filme Fontána pre Zuzanu 3. Dokonca si nedávno zahrala aj v klipe bývalej superstaristky Celeste Buckingham. Podľa fotiek na svojej sociálnej sieti miluje adrenalín a takmer všetky športy s ním spojené. Tento fakt zjavne imponuje aj známemu multioteckovi.

S novým Kollárovým objavom sme sa snažili aj skontaktovať. Hoci nám slečna telefón nezdvihla, odpísala aspoň na správu. Na otázku, či naozaj čaká dieťa s podnikateľom Borisom Kollárom, odvetila vyhýbavou otázkou: „Dobrý deň, ako sa máte?“ Keď sme jej opätovne položili tú istú otázku o tehotenstve s boháčom, jej reakcia vyznievala podráždene. „Fakt neviem, o čom tu všetci točíte!“ Následne sa úplne odmlčala.

Podobne sme pochodili aj u podnikateľa. Ten nám síce telefón zdvihol, no ihneď sa s nami aj rozlúčil. Neodpovedal ani na sms. Obidvaja teda tieto správy síce nepotvrdili, no ani nevyvrátili. Zrejme teda iba čas ukáže, či do podnikateľovej rodinky pribudne ďalší člen.

Ukážka z filmu Fontána pre Zuzanu 3. Jedna z tanečníc je práve Paula Simoes!

Ibi Fontana pre Zuzanu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu