Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najnovšie FOTO Kollárovej exotickej milenky: V tomto brušku skrýva boháčovo dieťa č. 9!

Paula Simoes čoskoro porodí Borisovi Kollárovi deviate dieťa. Zobraziť galériu (9)
Paula Simoes čoskoro porodí Borisovi Kollárovi deviate dieťa.

BRATISLAVA - Už čoskoro sa narodí! Boris Kollár (49) neustále rozširuje svoj klan. Najnovší prírastok by mu mala priviesť na svet exotická herečka a modelka Paula Simoes (34). Do termínu pôrodu sympatickej Afričanky už podľa našich informácií nezostáva veľa času. A svedčí o tom aj jej bruško. Topkám sa totiž v týchto dňoch podarilo budúcu matku podnikateľovho dieťaťa č. 9 nafotiť na prechádzke hlavným mestom.

Opäť víri hladinu! Boris Kollár je najznámejší snáď tým, že má osem detí so siedmimi ženami. Jeden čas to vyzeralo tak, že vytvorí stabilnú rodinu s Andreou Heringhovou, ktorá mu ako jediná porodila dvoch potomkov. Podnikateľ však krásu iných žien oceňoval aj naďalej. 

Naposledy koncom marca týždenník Plus 7 dní priniesol informáciu, že jeho zvodom podľahla Paula Simoes. Čokoládová kráska sa kedysi objavila vo Fontáne pre Zuzanu 3, hrala aj v klipe Celeste Buckingham a mihla sa už aj na prehliadkových mólach. Skutočnú „slávu” jej však prinieslo až tehotenstvo s Kollárom. 


Boris Kollár šokuje: S africkou tanečnicou z Fontány pre Zuzanu čaká potomka!


Exotickej fešande zostáva do pôrodu podľa našich informácií už len pár týždňov. Blížiaci sa termín na Paule vidno hneď na prvý pohľad. Topkám sa totiž podarilo Simoes v týchto dňoch odfotiť v hlavnom meste a jej bruško hovorí jasnou rečou.  Z pohľadu na príležitostnú herečku a modelku bolo tiež úplne jasné, že sa na úlohu mamičky teší.

Otázkou je, ako sa k svojmu dieťaťu č. 9 postaví Boris. Niektoré svoje ratolesti totiž hrdo prezentuje, k iným sa verejne nehlási. Zvyčajne za to môže zrejme prianie danej ženy. A Paula nedávno dokonca vymazala svoje profily aj zo sociálnych sietí. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa svojím malým pokladom bude dvojica chváliť alebo ho ukážu len tým najbližším. Podľa spomínaného týždenníka by to mal byť chlapec s menom Christian Alexander. 


Viac o Kollárových ženách:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu