Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollárova čokoládová mamička: Ukázala bruško aj naliate prsia!

Paula Simoes sa na Facebooku pochválila svojim tehotenským bruškom. Čoskoro by už mala rodiť. Zobraziť galériu (5)
Paula Simoes sa na Facebooku pochválila svojim tehotenským bruškom. Čoskoro by už mala rodiť. (Zdroj: Facebook P.S.)

BRATISLAVA - Termín sa blíži! Slovenský podnikateľ Boris Kollár (49) by sa mal podľa medializovaných informácií čoskoro stať otcom ďalšieho dieťaťa. Potomka číslo 9 by mu na svet mala už o pár dní priviesť exotická herečka a zároveň modelka Paula M. Simoes (34). Budúca mamička sa tesne pred pôrodom pochválila na Facebooku svojim vypuklým bruškom a veľkými prsiami.

Boris Kollár má doposiaľ 8 detí - z toho jedno ešte stále verejne nepotvrdil. A už čochvíľa by sa mu malo narodiť ďalšie. Podľa informácií, ktoré koncom marca priniesol týždenník Plus 7 dní, privedie podnikateľovi na svet deviatu ratolesť exotická herečka a modelka Paula M. Simoes.


Boris Kollár šokuje: S africkou tanečnicou z Fontány pre Zuzanu čaká potomka! 

Najnovšie FOTO Kollárovej exotickej milenky: V tomto bručko skrýva boháčovo dieťa č. 9!


Čokoládovej kráske zostáva do pôrodu už len zopár dní. A svedčí o tom aj fotka, ktorú zverejnila na sociálnej sieti Facebook. Záberom zachytávajúcim jej veľké tehotenské bruško sa pochválila priateľom.

No ľahké ružové tielko, ktoré mala na sebe, odhalilo aj čosi viac - viditeľne plnšie prsia, ktoré sa zjavne už tiež naplno pripravili na príchod drobca. Tak nechajme sa prekvapiť, kedy sa malý Christian Alexander - ako by sa podľa medializovaných informácií synček volať - vypýta na svet.

Pôrod čokoládovej krásky Pauly M. Simoes je už na spadnutie. Na Facebooku sa pochválila svojim veľkým tehotenským bruškom aj plnými prsiami.
Zobraziť galériu (5)
Pôrod čokoládovej krásky Pauly M. Simoes je už na spadnutie. Na Facebooku sa pochválila svojim veľkým tehotenským bruškom aj plnými prsiami.  (Zdroj: Facebook P.S.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu