Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nepríjemnosti v Markíze: Aj herci toho majú už plné zuby!

Herečka Jana Oľhová kritizuje seriál podobne ako diváci. Zobraziť galériu (6)
Herečka Jana Oľhová kritizuje seriál podobne ako diváci.

BRATISLAVA – Nedávajú si servítku pred ústa! Seriál Búrlivé víno čelí v poslednom období čoraz väčšej kritike zo strany divákov. Nepáči sa im, akým smerom sa dejová línia ubrala. Najnovšie sa k nešetrným tvrdeniam pridali aj herci. Otvorene svoj názor vyjadrila pre topky.sk napríklad herečka Jana Oľhová (55), ktorá stvárňuje mamu hlavného hrdinu Martina Roznera - Vieru Roznerovú.

Len nedávno sme na topkách informovali, že divácki priaznivci markizáckeho počinu sú znechutení tým, kam sa dej ich obľúbeného seriálu Búrlivé víno dostal. Sťažujú sa, že romantika sa začala postupne vytrácať - nahradili ju nenávisť a intrigy. Z príjemného rodinného seriálu sa tak miestami stáva kriminálka.

Najnovšie sa ku kritike pridávajú aj herci. Napríklad Jana Oľhová. „Keby som pozerala Búrlivé víno ako diváčka... (ticho 3 sekundy, pozn red.) ... čudujem sa, že to má takú popularitu. Samozrejme nechcem urážať seriály, ale dúfam, že ma ľudia poznajú najmä z divadla,“ povedala otvorene umelkyňa, keď sme ju v súvislosti s názorom na program oslovili.

Predstaviteľke Viery Roznerovej sa podobne ako divákom nepáči, akým smerom sa dej uberá. „Samozrejme, že sa to zvrháva, robia z toho akčnú záležitosť. To rodinnému seriálu nesvedčí. Možno sa tí scenáristi spamätajú,“ povedala pre topky.sk Oľhová, podľa ktorej je príčina aj v tom, že ide už o piatu sériu. A pripravuje sa šiesta.

Diváci, pre ktorých sa tento projekt stal neodmysliteľnou súčasťou televíznych večerov, musia iba dúfať, že sa kompetentní postarajú o nápravu. Samotná Markíza je však v otázke požadovaných úprav zatiaľ zdržanlivá. To, či nastanú v seriáli nejaké zmeny k lepšiemu, v Záhorskej Bystrici nekomentujú.

Mohlo by vás zaujímať:

Pobúrení diváci Búrlivého vína nešetria kritikou: Markíza, takéto zlé to ešte nebolo!

Vojna kvôli Búrlivému vínu: Nečakaná reakcia z Markízy na kritiku divákov!

Markíze sa veci vymkli z rúk: Za tieto nechutnosti zaplatia!

VIDEO: Herečka Jana Oľhová kritizuje Búrlive víno.

Jana Oľhová kritizuje Búrlive víno

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu