Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polnišovej dvojnásobný trapas: Viac sa to už domotať nedalo!

Petra Polnišová domotala kroky pri jednoduchej choreografii. Zobraziť galériu (4)
Petra Polnišová domotala kroky pri jednoduchej choreografii. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto jej nevyšlo! Petra Polnišová (39) je veľká profesionálka. No ako sa hovorí, aj majster tesár sa občas utne... A niekedy aj dvakrát. Zabávačke sa totiž podarilo vyrobiť si počas natáčania markizáckeho Kredencu hneď dvojnásobný trapas.

Petru Polnišovú diváci vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014 zvolili za najlepšiu herečku uplynulých 12-tich mesiacov. No pamätať si kvantum textov, do ktorých navyše treba vložiť adekvátny výraz a nasadenie, nie je vôbec ľahké. Niet potom divu, že pri natáčaní sa čas od času vyskytne nejaká tá chybička... A občas aj dve!


Pozrite si tiež: Toto v telke nebolo: Polnišová v Kredenci prestrelila, Kemka reagoval vulgárne!


Petre sa totiž pri výrobe scény do markizáckeho Kredencu podarilo vyrobiť si hneď dva trapasy. Stalo sa tak pri jednoduchej a hlavne chronicky známej choreografii k piesni Macarena. No tmavovláske zjavne postupnosť krokov nešla do hlavy, a tak v čase, keď boli všetci otočení vpred, ona stála ku kamere chrbtom. A nie raz – poplietla to aj na druhý pokus.

Otázka je, či išlo o scenár alebo chybu herečky. V Markíze nám podrobnosti k scénke prezradiť nechceli. Od zdroja zo zákulisia šou sme sa však dozvedeli, že zábery, ktoré sa objavili na verejnosti, pochádzajú z pokazenej klapky. 

Video: Pozrite si pokazené zábery, ako herci z Kredenca tancovali Macarenu. 

Macarena Kredenc

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu