Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markíza si strieľa zo Studenkovej: Zdenu asi porazí!

Petra Polnišová si v zábavnej šou Kredenc zahrala herečku Zdenu Studenkovú. Zobraziť galériu (14)
Petra Polnišová si v zábavnej šou Kredenc zahrala herečku Zdenu Studenkovú. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Trúfajú si! Televízia Markíza nemá v rámci šou Kredenc žiadne zábrany. Najnovšie sa zabávači pustili do parodovania relácie Chart Show, kde zvyknú účinkovať známe tváre šoubiznisu. Na paškál si zobrali také osobnosti, ako sú Richard Müller (53), či Jožo Ráž (60). A ušetrená nezostala ani herecká diva Zdena Studenková (60). Tá by si dnešnú časť radšej ani nemala púšťať.

Veľké sústo! Markizácka relácia Kredenc je založená na paródiách. A tie nie sú vždy všetkým po chuti. Dôkazom je aj búrlivá reakcia moderátoriek Kvety Horváthovej a Zlatice Puškárovej po prvých častiach. 


Dusno v Markíze: Horváthová a Puškárová sú naštvané!


Teraz sa však tvorcovia pustili do ešte známejších mien, ktoré sa dlhé roky pohybujú na šoubiznisovej scéne a sú v umeleckej brandži naozaj uznávané. Richard Müller v podaní Sväťa Malachovského si v dnešnej časti bude nôtiť Borovičku na dva ťahy a Juraj Kemka alias Jožo Ráž sa predstaví ako spevák kapely Etán. 

Zaujímavé však je, že si Dano Dangl trúfol aj na Zdenu Studenkovú. Tá si pritom v minulosti nenechala po hlave skákať, keď na jej účet celé Slovensko bavil moderátor Sajfa. Hneď na neho poštvala právnikov a udobrili sa až po dvoch rokoch. 

Ktovie, ako to dopadne po dnešnom Kredenci. Herečku si zahrala Petra Polnišová pod menom Mrena Zastudena. A nielenže brunetka nemá ešte postavičku ako lusk, ale navyše z blondínky urobila úplnú primadonu. V koži umelkyne z národného divadla neustále špúlila pery a odťahovala sa od ostatných hostí parodovanej Chart Show. Zdena by si túto časť mala radšej nechať ujsť, lebo ju asi porazí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu